onsdag, augusti 16, 2023

Dessa politiker borde nog hålla tyst!


 Oppositionspartierna S, C, V och MP kommer att kräva en omröstning om Richard Jomshofs (SD) ordförandeskap i justitieutskottet vid dess nästa sammanträde, uppger partierna vid en pressträff.

Enligt partierna har hans uttalanden i samband med sommarens koranbränningar skadat Sverige samtidigt som regeringen inte agerat tillräckligt kraftfullt.

– Hans agerande äventyrar Sveriges säkerhet. Det är en hatisk retorik med syftet att splittra och skada Sverige, säger Ardalan Shekarabi (S).

Gudrun Nordborg (V) instämmer.

– Eftersom Ulf Kristersson inte hanterar situationen kommer vi i V, S, C och MP att agera. På nästa sammanträde med justitieutskottet den 31 augusti kommer vi kräva en omröstning om Jomshofs ställning som ordförande, säger hon./SVT


Gudrun Nordborg liksom Ardalan S är verkligen inga demokratiskt pålitliga personer att yttra sig i dessa frågor. Nordborg tillhör vänsterpartiet med ett så hemskt förflutet med Stalin stående i kulisserna i många år. Vänsterpartiets partiprogram kräver socialism. Precis som inget har hänt i världen sedan 1989!

Detta parti säger ofta att de tar avstånd från östkommunismen men vi som var med (medlem själv mellan 1966-1972) vet ju hur man tog ställning för samtliga dessa odemokratiska länder. När de föll och tiden därefter så tog man halvhjärtat avstånd från dem. Partiprogrammet säger SOCIALISM!

Ardalan vilken är flykting från Iran kan utan vidare umgås med fähundarna från detta land och skratta och skämta tillsamanns , fy  fasen säger jag med tanke på hur Iran har mördat över 250.000 av sina egna medborgare. Hänger unga kvinnor varje vecka för att de vägrar hucklet!

Sådana personer som dessa är verkligen inga personer som ska ta till brösttoner! Gå tillbaka till den mörka plats ni kommer från!

Kan för övrigt påminna Ardalan hur hans partikamrater såg ut när de besökte bödlarna i Iran!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate