måndag, augusti 14, 2023

En mycket osund kultur växer!


 "En tidig kväll förra veckan åkte jag med tunnelbanans röda linje, som passerar Sätra på sin väg in från Norsborg mot T-centralen i Stockholm. Den vagn där jag satt dominerades av en grupp mycket unga män i gangstermunderingar som talade högt med varann och i sina mobiler. De levde på ett närmast parodiskt sätt upp till stereotypen av unga kriminella i Sverige 2023. Utomeuropeiska bakgrunder, torftigt språk, svarta träningsbyxor, delvis maskerade ansikten. Stämningen i vagnen var spänd; många bytte vagn för att komma undan eländet. " Widar Andersson  Folkbladet!

https://folkbladet.se/ledare/kronika/artikel/socialpolitisk-katastrof-skapar-rekord-i-tonarsmordare/r9od4yvr  


Behöver väl bara påminna er om vad som hände i Farsta , två mördade och två skadade. Polisens stolpe är det enda som påminner om detta hemska dåd. OCH det vore tacknämeligt om tidningar, myndigheter och polis slutar att tala om att inga oskyldiga drabbas.

"Vi såg det inte komma" sa statsminister Löfven för inte så många år sedan. Ett rätt så fantastiskt uselt uttalande men så typiskt från dessa höjdare som varken ville eller kunde se utvecklingen.

Hade de åtminstone tex läst USA:s historia med sin invandring från bla Italien så hade de kunnat förstå vad som höll på att hända i Sverige.

Eller hade de gett tusan i att enbart lyssna på sina partivänner i Malmö som ljög om vad som hände i staden hade de kunnat se en utveckling som var illavarslande. En utveckling som skulle komma överallt i och med den stora invandringen av särskilt unga män från MÖ och Afrika!

Widar Anderssons tunnelbanaåkning  är ju vad vi som bott några år här ser dagligen tex i Farstaområdet.

Unga killar från just de områden i världen utan lag och ordning. Klanväldet är det som ofta råder istället för en fungerande rättsstat.

Unga killar vilka ofta misslyckats i skolan, går emot sina föräldrar och söker sig till gangstergrupper.

Det rör sig om mycket stora pengar för många med förtjänster som vi vanliga har svårt att ens tänka oss in i.

Det blundande vilket ledande politiker just på vänsterkanten fortfarande utövar är och har varit i så många år ett fördärv som fyllt våra fängelser med unga killar.

Kostnaden i offer och rent ekonomiskt för samhället är astronomiska siffror vilket drabbar övriga samhället tex sjukvården, skolor mm.

Någon måste ju alltid betala!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate