onsdag, augusti 30, 2023

Jag är så trött på hur världen är idag!

Två blott 14 års pojkar hittas mördade i skogarna runt Stockholm. https://sverigesradio.se/artikel/uppgifter-till-p3-krim-misstankt-for-14-aringarnas-dod-ingick-i-samma-natverk  

Två personer mördas mitt i Farsta centrum och det är redan glömt! 

Om man orkar att gå tillbaka ca 40 år bland svensk massmedia så existerade inte något liknande !

Med hjälp av siffror från tex BRÅ och andra institut så kan man lägga pussel. Invandringen ökar under dessa år till ofattbara tal och då ser man också hur brotten stiger ,särskilt våldsbrotten.

Nu har något också kommit på tapeten om ökad kriminalitet på det ekonomiska planet,detta är något som polisen i Stockholm redan tidigare har varnat för. Fastigheter ägs i allt större del av krminella liksom annan affärsverksamhet.https://sverigesradio.se/artikel/sa-vill-regeringen-stoppa-organiserad-brottslighet

Jag har i bloggar tagit upp detta tidigare att Sverige har en maffia vilken har nästlat sig in i samhället. 

Så är utvecklingen i alla länder där man tappar hur invandringen ska gå till. USA stoppade tillslut all invandring från Sicilien och delar av Italien men då var det försent.

Exakt som det ser ut i Sverige idag!

Det är då många politiker väljer liksom enskilda att titta bort,tala om annat.

Då blir en bränd bok eller prideflagga det man talar om eller som vänsterledaren vilken talar om en kyss inom spanska landslaget.


Anhängarna inom vänstern fortsätter att blunda inför det samhälle DE har skapat med sitt dåraktiga inom politiken. DE som åstadkommit eländet får ökat röstetal inom olika undersökningar. 

Värst är ändå hur de hånar och spärrar de som berättat sanningen likt visselblåsare inom vården!Ge folket bröd och skådespel var ju redan känt på romartiden och detta används fortfarande. Dit hör vänster-RFHL med sitt agerande och särskilt medelklassen i de stora städerna hurrar och ger applåder åt rent stolliga människors upptädande och minimala klädsel. Att det affärsliknande RFHL har fått så stort inflytande i samhället är ju bara ett underbetyg. 

Var är de stora demonstrationerna mot mullorna i Iran och deras dödstraff mot unga? Särskilt homosexuella män har mördats på löpande band! I islams namn ska de straffa och döda homosexuella men varken RFHL eller andra organisationer bryr sig nämvärt! Det byggs allt fler moskéer där det predikas hat mot homosexuella men de flesta tittar åt andra hållet.

Feghet? Man måste kunna ta upp islams ytterligheter samt bekämpa dessa fruktansvärda kränkningar av människor.

Svenska kyrkan hukar i många frågor omkring andra religioner, då är det lättare att gå i täten för pride mm.

Vi har desutom i vårt Europa ett överfallskrig från fascisterna i Ryssland och det borde också kunna vara viktigare än pride.  Man måste kunna välja ut vad som är det mest viktiga idag att agera för och emot!




OCH frågan är om Sverige redan har tappat kontrollen över kriminaliteten och skuggsamhället?





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate