onsdag, augusti 09, 2023

Att vara människa!

 Ja, minns bara vad så många lovar i kyrkan när de står där och gifter sig.Trogen och hulden ända tills döden skiljer dem åt! Hur många människor har inte brutit mot detta?

Inte ens troende individer är att lita på i detta avseende. Så är det faktiskt att vara människa.

När man ger sina löften så menar nog de flesta vad de säger men tiden och förändringar kan ställa det mesta åt sidan.

Det är då det gäller att samla ihop sig och inse att livet inte alltid är så lätt. Gamla löften håller inte längre och då är det bättre att ompröva tex sitt äktenskap mm.

Kan man göra detta med lugnet i behåll och inse att åren har förändrat så mycket då kan det också bli ett kommande bra liv.

Jag vet att det är lätt att säga så och omvärlden vittnar om hur människor börjar hata och ställer till med problem både för sig själv och andra. Till vilken nytta säger jag i vetskap att känslor kanske ibland är svåra att rå på.

Mitt liv har ju många gånger gått igenom stora förändringar , svåra sådana vilket jag också har straffats för ! En sk svärson sa åt mig att jag hade övergivit familjen men han hade bara en individs åsikter att gå på. Ofta blir det så när man tar parti för en part i ett mål. Hela sanningen finns inte med i historien.

I en rättegång är det noga med att höra alla parter samt bilda sig en uppfattning ! Det är ju sällan det är bara ens fel i tex en skilsmässa!

Nu ska jag lägga ut några artiklar som visar hur det kan se ut när man tittar på ett förhållande i ett visst skede i livet. Att livet kom att se annorlunda ut efter några år är ju som jag säger att tiden gick och förändringar kom att spela stor roll över hur livet sedan blev. Som sagor brukar sluta ibland, allt blev bara bra och de levde fortsatt lyckliga!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate