lördag, augusti 12, 2023

Därför ökar Sveriges våldsamma upplopp

Herr Högrelius och Jönsson diskuterar samtidens upplopp mm.
Vi som levt länge har ju kunnat se hur upploppen ändrat karaktär de senaste åren. Numera är det inte överförfriskade svenskar vid påsken som vill bråka med polismakten, nej, det är människor med rötterna i MÖ och Afrika . Även muslimerna, vilka blir allt fler i landet, bidrar till otäcka scener med bilbränder och kastade stora stenar mot polisen.
Motsättningar mellan olika invandrargrupper liksom klaner är också något nytt i Sverige. 
Det går inte längre som vänstern försökt göra , dölja att det pågår.
Skulle de börja uppmärksamma vad som händer så kommer de att få svåra frågor att besvara. Hela deras förda politik skulle då skärskådas.
Ingenting av vad som sker händer ju bara i tomma luften, det finns ju orsaker till varför Sverige ser ut som det gör idag. Hundratals unga män ihjälskjutna under en mörk period i vår historia.
Perioden som började med att det i varje stad byggdes upp stadsdelar med i huvudsak utländska medborgare.
Att någon kunde tro så naivt att bara människor fick svenskt medborgarskap så skulle de bli svenskar med våra värderingar osv är ju så korkat!
Dessa sk flyktingar som nästan mangrant kan åka på semester till det land de "flytt" från!
Den politik som är förd så länge leder bara till att förstöra ett tidigare rätt lugnt och fridfullt land.  Det är bara att fråga de som tex bor i Farsta vad de anser idag efter morden i centrum av Farsta! Men tyvärr så fortsätter även dessa missnöjda att rösta på de partier som förstört landet! Ett mycket underligt sätt att "protestera" mot det som har hänt OCH händer!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate