söndag, augusti 06, 2023

Pride!

 I Europa pågår ett krig sedan länge, ett överfallskrig iscensatt av det fascistiska Ryssland och dess president Putin. Människor dödas, hus raseras bla sjukhus och skolor.Tom. en stor katedral bombades"

Det behövs ännu mer hjälp åt Ukraina . Inte minst moderna vapen.

I Stockholm finns det en stor medelklass vilken röstar på olika partier inom vänstern.De styr Stockholm. Kvinnor är mer vänsterlutande än män och de mumlar alltid om"fred"! Är inte benägna att vilja hjälpa det kämpande folket i Ukraina. Deras tänkande baseras på känslor men det har bara fört fel i hela historien. Man ska följa Winston Churchills linje, aldrig vika för sådana fiender utan slå hårt tillbaka OCH segra!

Kan inte vänstern tänka? Om Ryssland tillåts att segra samt kapa till sig stora delar av Ukraina så står Europa med samma problem som under andra världskriget och Hitlers krav på andra länder. 

Jag Twittrade idag kort att jag ansåg att pride aldrig skulle ha genomförts i år och att alla pengar skulle ha givits till Ukraina!

Men medelklassvänstern i Stockholm vill roa sig. Tyvärr har många borgerliga politiker inte insett vad som i vår tid är viktigt !

Men ränderna från andra världskriget går nog aldrig ur i vårt land. Vika ner sig, göra annat än det viktiga. Låta andra länders folk offra sig för friheten!

I årets pride kunde man  i allafall se en hel kolonn med demonstranter med Ukrainas flagga samt stora plakat. OCH de fick stora applåder av de som kantade gatorna. Detta var glädjande att se.

Men att se hur människor förvandlas till Pellejönsar är inte roligt.






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate