lördag, juni 24, 2023

Putler och hans hantlangare.

 Ryssland är ett förfärligt land!

Är det ett sönderfallande land vi ser nu? 

Det Putin och hans hejdukar satte igång förskräcker nu, ska Wagner ta makten? OM så sker får vi se ett ännu värre krig mot Ukraina.

Skägget från Tjetenien bröstar upp sig också och ska krossa Wagner.

Visst är det signaler om ett inbördeskrig som ekar nu?

Inbördeskrig är det värsta som händer i regel, grymmare och blodtörstigare.

Ryssland är en stat som vilar på blod sedan många århundraden, inte minst åren 1918-20 när Lenin och Trotsky gav order om förfärliga aktioner mot folket.

Nu avvaktar vi vad som händer!


Wagner på väg mot Moskva!

Kenneth Gregg i Ukraina skriver detta idag:
24.06.2023 midsommardagen och en snabb uppdatering av det mest intressanta.
Budanov, chefen av vår underrättelsetjänst bekräftade just att han visste om mästerkockens planer. Detta bekräftar varför vår offensiv var så konstig. Det att mästerkocken gav utlåtanden om att Ukraina är oskyldig till detta krig, att det inte finns eller har funnits facister i ledningen av Ukraina, att vi bara försvarar oss tyder på att det finns någon typ av avtal mellan oss och Wagner. Här kommer uttrycket min fiendes fiende är min vän. Nu skall vi alvarligt beakta de krigsbrott denna organisation utfört mot våra civila samt våra soldater. Viktigaste i detta skede är att vi har pushat på att få kriget in på turisternas egen mark utan användande av ukrainskt manskap.
På frontlinjerna fortsätter vi att slå ut turisternas huber. Därför inställer sig igen frågan: har vi fått adressen till några av dem från mästerkocken?
Puzzelbitarna börjar sakta komma på plats så jag återkommer ikväll.
Ett par sista ord om nattens missilattack på Kyiv. Alla ca 20 missiler var riktade mot försvarsministerkvarteret. Vi har där även en stor garnision, men alla blev nedskjutna.
SLAVA UKRAINI

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate