onsdag, juni 07, 2023

Många i vårt land är tröga!

När jag i mina många inlägg tar upp att Sverige inte förändrades  över en natt så förstår inte en del detta.

De mest enfaldiga påstår att den nuvarande regeringen har förändrat landet på ett halvår!

I verkligheten så började förändringen redan på 60-talet med en skola vilken allt mer blev ett verktyg för de socialistiska krafterna. Man smög in propaganda in i skolans värld.

Samma sak med lovsången till invandring och kultur.  Sverige hade ju ingen kultur hette det från ledande sossar tilslut.  De lovsjöng kulturen särskilt från MÖ och Afrika.

Allt svenskt skulle bort ! Det säger sig själv att sådan politik väcker motreaktioner.

Exprimentstaden Malmö visade tidigt hur fel det kan gå med allt för många invandrare på ett ställe. Malmö har aldrig repat sig från varken arbetslösheten till sossbidragen.

Och det värsta som kan hända ett land är ju att ingen såg vad som hände,tvärtom gick man ut i förnekelse. De som skrev om utvecklingen i Malmö blev satta i buren där de skulle vara tysta. När inte detta hjälpte mot dessa dissidenter så kom alla dessa fula påhopp och brunsmetningar.

Avstängda från sina arbeten, smutskastade i pressen osv lyckades man en tid att tysta kritiken.

MEN sånt håller aldrig och det är då partiet SD får vind i sina segel. Man kan faktiskt påstå att "de övriga goda" i samhället var de som hjälpte till att föda fram SD. Det går inte att dölja till slut att med stor invandring uppstår också gnissel i samhället. Och dessvärre så föddes också en mycket våldsbenägen kriminalitet.

Ingenting kommer av sig själv, det finns alltid orsaker!

Riktiga politiker analyserar felen och försöker årgärda dem men Sverige har inte på länge haft sådana!

Politiker, journalister, massmedia har under åren misskött sitt jobb. Blundat med bägge ögonen.

Aftonbladet står kvar med bägge benen i detta dike där de stödjer den mest reaktionär religionen. En kvinnförnedrande rörelse som kräver att svenska lagar inte ska gälla denna religion.

Nu har vi Malmömodellen över hela landet. Varenda stad hjälper till att sprida en religion som borde vara så främmande i ett demokratiskt land så att inte en krona gick till hjälp åt dem!

Förorter med nästan bara boende från andra länder finns snart sagt överallt. MEN ingen av "de goda" frågar sig VARFÖR de svenskar som bodde där en gång har flyttat?

Att ca 50 % stödjer denna utveckling är ju närmast mer än förvånansvärt. VEM tror de har gjort om Sverige?


Tror de att det var oundvikligt? 

Förstår de inte att det alltid finns en byggherre bakom det som sker.

Det cyniska ledarskapet bakom vänstern  räknar antalet röster de kan få för att kunna sitta vid makten och fortsätta den inslagna vägen! 

PS Gunnar Lundh skriver så här idag : SAMHÄLLSDESTRUKTÖRERNA
38% försämring på tio år. Nästan 40% ... halveringen av valutans värde ligger inom räckhåll inom något år. Sverige har sämst utveckling av BNP i Europa, den är negativ.
Min pension var futtig redan innan valutaraset, ställt i relation till det som jag puttat in i systemet. En valutas värde är ett gott betygskriterium på hur man sköter en nation. Schweiz är ett föredöme, en gång var en franc i pari (lika 1:1) med kronan. Nu har den passerat 12.00!
Förstår ni att jag och många med mig är förbannade?
Och då finns det de som är än sämre lottade. Sverige är på väg mot fattigdom på grund av en gigantisk misskötsel av nationen. Den hanteringen är signerad de flesta etablerade partier, men naturligtvis utmärker sig somliga mer än andra. Nu klagar Per Bolund på att man skriker "landsförrädare" åt honom på stan. Det är precis vad han, Stenevi och ytterligare ett antal okunniga och sektpräglade tokstollar är.
Det här får man inte reda på, för den analysen levererar inte stasi-radion. De utgör en viktig faktor bland gänget av samhällsdestruktörer. Du, som sitter och tittar på Aktuellt, Rapport och Agenda, får antingen inte information alls - man utelämnar allt för PK-laget som är obehagligt, eller fel information eller vinklad sådan. Man måste ta på sig klara glasögon för att förstå hur indoktrineringen fungerar.
Jag kan gå med rak rygg för det parti och den politik jag stöttar ända in i märgen, Medborgerlig Samling, skulle kunna rädda nationen.
Nu ser det väldigt mörkt ut.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate