fredag, juni 02, 2023

Allt hänger ihop!

 När unga tar studenten och viftar tom. med diktaturers flaggor samt uttalar sig om Sverige med ett förakt som borde få alla att stanna upp och fundera över orsakerna.

Något fel måste det ju vara när man hyllar andra länder som inte har ett dugg med att göra att de fått en utbildning i vårt land. Har man "flytt" från diktaturen i Eritrea så kan man ju tycka att det skulle kännas fel att svepa Eritreas flagga omkring sig. Har de överhuvudtaget hört tala om Dawit Isak som sitter fängslad sedan många år där nere utan rättegång?

Eller alla andra som sitter i detta Afrikas Gulag?

Samtidigt som detta flaggviftande har spridit sig så har också kriminaliteten med killar med ursprung från andra länder ökat mycket. Hundratals skjutoffer under de senaste 5 åren. Dessa föraktar också landet Sverige och dess befolkning.

Rapartister har öst ut sitt förakt både mot Svenska kvinnor som myndigheter.

Ofta med en underton av rasism mot oss svenskar.

Det här är en utveckling vilken är mycket illavarslande. Man kan ju undra vad det ska sluta med.

Samtidigt gynnar de rödgröna splittringen i landet, i dagarna fick en ultrakonservativ islamiströrelse 13 miljoner i gåva av de rödgröna i Stockholm. De ska bygga en jättemoské i Stockholmsförorten Skärholmen.

Där kommer deras imamer att predika aparheid mellan kvinnor och män.De kommer att plädera motstånd mot svenska lagar och vill ha sharia istället. Tvånget att kvinnor ska täcka sig helt kommer också som ett brev på posten. Jämlikhet finns inte på kartan i dessa mäns huvuden.

Islam ska segra över de otrogna! Att svenskar är så naiva och hjälper dem är ju förfärligt.

Svenskt rättsväsende är nu i gungning och många är de domare som erfar hot! Se här från en artikel i Epoch Times:



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate