lördag, juni 10, 2023

Är verkligen Sverige en rättsstat värd namnet?

 https://www.expressen.se/nyheter/stor-ilska-efter-frislappta-gangledaren-vardelost/ 

När jag såg första artikeln om att bilmarodören blev frisläppt så trodde jag att det var en sk tidningsanka!

Men nej, så var inte fallet. Mannen blev fri !!

Det är nu stormen på nätet kommer och man jämför med hur en man sattes i fängsligt förvar för en falsk angivelse om vargjakt,han satt i 30 dagar i buren!

Men den som kör ihjäl en liten kille på 11 år blir frisläppt per omgående.

Det är ungfär som dessa underliga utvisningar av  barn som är födda i Sverige och vid 10 års vistelse ska de utvisas medan mördare och annat pack får stanna kvar. 

All denna för svenska folket underliga förfaringssätt numera föddes under bla Lennart Geijer och hans rödingar. "Släpp fångarne loss" som stridsropet lydde. Då förändrades lagarna till ett enda klet!

Det är liksom allt annat så att någonstans börjar det med beslut från människor i ledande ställning. Ungefär som när riksdagen tog beslut om att Sverige skulle bli "mångkulturellt"!

OCH det gjordes redan på 70-talet av de naiva vilka inte förstod hur det skulle bli i vårt land längre fram! Vi har bla facit från igår kväll i Stockholmsområdet, tre skjutna! ( 9 juni-23)

Varje dag kan man läsa i våra tidningar (ofta försvinner nyheten snabbt)  om överfall,våldtäkter, hot, åldringsrån, bränder osv. Allt ofta utfört av ligor med ett ursprung från andra länder. Det sitter tom. kriminella och gömmer sig i andra länder men ger order till sina pojksoldter i Sverige!


Kallas för den kurdiska räven. 

När vi som inte tycker att Sverige har utvecklats  åt rätt håll säger vad vi tycker så kommer smädelserna igång från vänster. En riktig vänster borde ta itu med dessa stollar på vänsterkanten som skaffat sig monopol sedan många år att blunda för hur Sverige och dess folk har misshandlats både i media och den verklighet vi lever i.

Men ack nej,de sitter som paddor inom massmedia och styr flödet! Denna medelklassvänster är och har varit förödande för Sverige.

När socialdemokratin var ett parti som stödde sig på arbetarklassen så tog de inte till sig medelklassvänsterns felaktiga politik. MEN sedan även SAP blev ett medelklassparti så har de helt och fullt släppt in en politik som borde ha stannat kvar hos Mp, V och centern!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate