söndag, juni 11, 2023

Ekot ägnade 7 minuter åt dådet i Farsta!

Men jag suckar djupt, Ekot liksom så många andra inom massmedia kör vidare i det spår vi känner till, folk får komma till tals där de uttycker rädsla och naturligtvis fasa över hur sånt här kan hända. Blommor läggs ner, folk gråter och kyrkorna tröstar!

Men som vanligt så tas inte frågan upp om varför skjutningarna sker och hur det kommer sig att Sverige har Europarekord i dessa brott!

Eftersom de flesta av Sveriges massmedia har anställda vilka undviker de besvärliga frågorna så hänger alla dåd i luften som obegripliga.

ATT det är förd politik i vårt land som bäddat för denna hemska utveckling undviker man noggrant!

ATT svenska folket till ungefär 50% har ställt upp på denna politik är också en ytterst känslig fråga. OM man skulle komma fram till denna ståndpunkt att det är politiken som fört oss fram till eländet i landet ,  så fick flera partier göra tvärt om i sin politik men det är nog inget vi kommer att se.

ATT politiska partier idag skulle göra sk självkritik finns inte på kartan. Har tex en sådan som Reinfeldt eller Löfvden någonsin ångrat sina felaktiga uttalanden?

Sverige har varit på bristningsgränsen i många år nu och det anländer fortfarande många kriminella  till vårt land för att tjäna pengar på oss. OCH tyvärr köper allt för många knark av dessa hänsynslösa kriminella. Vilka i sin tur naglar sig fast i vårt land med hjälp av sina pengar. (Krogar, fastigheter, bolag mm,)

ATT svenska politiker inte ens kunnat läsa USA:s historia om stor invandring av grupper där kriminaliteten var stor, så stor att maffian föddes. Sverige har gjort exakt samma fel som USA! Maffian där kom för att stanna och det ser tyvärr ut på samma sätt i Sverige!

Vad hjälper det att gråta eller önska att man flyttar någon annanstans?

I Farsta dominerar numera de rödgröna vilka försvarar med hull och hår den förda politiken, vänsterpartiet och mp vill dessutom öka invandringen! De vill då också cementera en dålig politik med dessa effekter vi snart nog ser dagligen!


Dadgostar ser ingen koppling mellan invandring och brott


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate