söndag, juni 18, 2023

Farstaområdet?

 Jag ser att Aftonbladet skriver att Farstaområdet har blivit "värst" i Sverige.Ja, de syftar väl till alla skjutningar och där är det faktiskt som så att Farstaområdet har haft flest skjutningar vad gäller Stockholm.

Om vi skulle vara lika fattiga i anden som de rödgröna på riksplanet då skulle vi säga att varför har inte Stockholms rödgröna styre kommit tillrätta med detta efter att ha suttit vid makten sedan i höstas?

Grejen är den som jag konstaterade för många år sedan att det här området har sakta sedan ca 10 år tillbaka omvandlats. Jag ställde då frågan om inte det var på gång en omvandling till att likna Rosengård på 80-talet! Inflyttning av många från MÖ och Afrika. Då ökar brottsligheten och så ser det ut över hela landet när man i stadsdelarna byter ut befolkningen.

Även efter dödskjutningen i Farsta hör man folk säga att det är dags att flytta. Ja, jag vet ju själv,efter ca 6 år i Rosengård flyttade vi! Men grejen i Malmö liksom i alla städer idag så flyttar problemen ut i de olika stadsdelarna. Tom. det fina Limhamn fick gangsters men det var politik från S att flytta ut folk till Limhamn, sen var det kört. De rödgröna fattar NADA!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate