måndag, juni 19, 2023

Intressant vändning av socialdemokraterna ang. de kriminella!

 


”Måste vara självkritiska”

Socialdemokraterna vill se att kommunerna för nästa år får ytterligare miljoner i generella bidrag. 

– Just nu genomgår många kommuner stora besparingar inom socialtjänsten, inom skolan. Det får allvarliga sociala effekter och ökar risken för fortsatt nyrekrytering till gängen.  

Kritikerna menar att det är tidigare socialdemokratiska regeringar som har försatt Sverige i den situation vi nu befinner oss i. Hur ser du på regeringens möjligheter att vända utvecklingen, när bordet var dukat som det var?

– Vi måste vara självkritiska, hela samhället måste vara självkritiskt. Det är självklart, vi bär också ansvar för att vi har hamnat där vi är. Därför måste vi släppa all form av prestige, vara självkritiska och göra rätt nu. 

Han befarar att om ingenting görs nu för att stötta de verksamheter som arbetar med ungdomar och deras familjer, och som kan bidra till att stoppa nyrekryteringen så kommer problemen vara ännu större vid mandatperiodens slut. 

– Jag ber Gunnar Strömmer att släppa sin prestige. Vi vill att regeringen ska lyckas – för vi lever också i det här samhället. Vi är beredda att stötta regeringen. Vi är inte i ett läge för pajkastning. Det är ett nationellt krisläge på riktigt och det är barnen som drabbas hårdast/ Shekarabi.Expressen


Sånt här vill vi se mer av! Och detta uttalande av Shekarabi slår undan benen för både Mp och V i deras fullkomligt galna synsätt på både samhälle och kriminaliteten.

Men åtminstone jag vill se mera än bara ord från sossarna!

Har kulturvänstern satt upp sitt finger i luften nu? Ska det bli OK att kunna peka på hur  för hög invandring också göder hård kriminalitet?

Den som lever får se, kommer ju ihåg hur socialdemokratin i Danmark intog en helt annan position mot svensk socialdemokrati vilken lät sig stöpas om av mp +V!

Den förjugna bilden som uppstod i Malmö omkring förträffligheten i Rosengård var mycket skadlig och dessvärre exporterades den till övriga Sverige!

Seriösa forskare kan ju utan svårighet se sambandet hög invandring - hög kriminalitet.

OCH just exakt också från vilka länder som toppar listan på kriminella!

ATT just rödgröna kan undgå dessa kunskaper är ju nästan märkligt.

MEN så fungerar all hård indoktrinering som snuddar vid en nästan religiös uppfattning. Den som tror är svår att övertyga om motsatsen till deras uppfattning.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate