torsdag, februari 09, 2023

Sverige i en engelsmans ögon!

"I sin krönika för  Telegraph säger Fraser Nelson att Sverige har blivit ett gangsterparadis, med sin liberala inställning till straffrättsliga rättsväsende som tillåter en chockerande subkultur av våld. "  

Fraser Nelson intervjuades idag i SR 1 https://sverigesradio.se/artikel/bilden-av-foregangslandet-sverige-ifragasatts 

Det var ord utan visor om vårt land och färden hit fram till hur kriminella infekterar hela vårt samhälle. Han pekar på det som var så förbjudet i många år att ens med en viskning berätta om!

Den stora invandringen vilken har ställt allt på ända i många år. Ett problem vilket ökat för varje år med 100.000 nya individer traskande över våra gränser. 

Enligt Fraser har Sverige tappat kontrollen över samhället.


Det är intressant att just en engelsman utan vidare ser elefanten i rummet och påtalar detta.

ATT så många svenskar fortfarande inte har förstått att för hög invandring också skapar kaos i samhället är förvånansvärt men orsaken finns i propagandan.

En ensidig propaganda sedan många år över att det är fult att säga sanningen. De som försökt har straffats med allt från sparken från jobbet till att ha kölhalats i all press och nyhetsmedia.

Man ska vara god och rabbla upp de magiska orden , alla är vi lika,all kultur är likvärdig, rasism, osv!

Sverige har i detta avseende fungerat precis som alla totalitära stater alltid har gjort.Även inom den sk borgerligheten har den extrema vänstern nått in. Vem minns inte Reinfeldt och hans agerande ihop med liberalen Ullenhag?

Samma typ av agerande som uppvisades mot Havel i Tjecoslovakien eller mot Solidaritet i Polen.

Apparaten maler på hur fel de har och hur förfärliga de är som människor.

Brunmålningen sköts fortfarande stort av många artister och skådespelare i vårt land. Det är "inne" fortfarande att vara vänster i dessa kretsar.

Att många många arbetare har flytt från vänstern till SD är ju inte förvånansvärt. 

Vänstern är ju skulden till hur det ser ut i vårt land med tex alla skjutningar och sprängningar och deras åtgärdsprogram håller inte. De förstår ju inte orsaken till kriminaliteten.

Men som vanligt förmår inte vänstersinnad medelklass ens lyssna till vad Fraser och andra säger trots att de beskriver den verklighet som finns omkring oss nu!

OM de skulle börja inse sanningen så skulle ju hela deras världsbild störta samman.

Allt vad de sagt och tyckt under så många år skulle ju inte vara värt vatten ens.

Själv har jag ju gått igenom den vägen och det är svårt, men man måste kunna vara ärlig och ändra sig när man inser att man har haft fel.

Att kejsaren är naken ser ju allt fler numera och även en del stora tidningar har börjat att se denne kejsare. Intervjun i SR1 idag hade nog inte kunnat sändas för 5 år sedan så dagens inslag var ju glädjande!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate