lördag, februari 18, 2023

Den röda elefanten står ju där !

 Vi kan ju fundera lite över denna mycket otrevliga och sorgliga händelse:

https://sverigesradio.se/artikel/socialministern-om-brynas-dod-ett-stort-misslyckande-for-samhallet 

Det fattas pengar,det fattas personal osv är alltid förklaringarna men det är ju inte sanningen!

Sanningen är ju en annan tex att all vård har fått på tok för många patienter genom den oerhört stora invandringen. 2+2 = 4 helt enkelt.

Pengar och stora resurser går dessutom åt att bekämpa gängkriminella. Fängelser är inte billiga att driva och de är proppfulla nu.

Stora rättegångar kostar dessutom så mycket, Södertälje-rättegångarna slog ju nytt rekord i kostnad i vårt land!

När man fyller på ett land med miljontals människor från länder i MÖ och Afrika så blir det ju naturligtvis stora svårigheter. Det är ju bara att öppna ögonen och se vem och vilka det är som polisen anhåller i alla dessa ärenden.

MEN i vårt land har sedan mycket länge saknats bra journalister vilka har vågat utöva sitt yrke med hedern i behåll.

Minns bara hur det såg ut med de sk barnen vilka kallades "apatiska"! Alla jamade med i stort sätt och de få tex läkare som hade en annan mening blev kallade av journalisterna för "nazister"!

Svenska journalister med få undantag har ställt sig i de rödgrönas led och kolporterar ut dessa falska åsikter om det mesta.

Detta gäller ju naturligtvis även Svt och SR. 

Janne Josefsson  skrev en gång att han fick sin utbildning på en "kommunisthögskola" dvs. journalisthögskolan. Jag minns ju själv från min tid inom kommunismen att åsiktsfränder fanns överallt just på tidningar och övrig mssmedia.Det var oerhört lätt att få in sina åsikter i olika massmedia. 

Arvet efter massmediavänstern är svår att tvätta bort. Se bara hur journalisterna väsnas när den nya regeringen inte förnyar kontraktet för tex Jämtin i SIDA!

När det gäller olika brister i vårt samhälle och att det fattas pengar så talas det aldrig om den röda elefanten. Varenda människa som har sitt förnuft kvar inser ju att det stora inflödet av outbildade människor måste kosta samhället oerhört mycket pengar.

Det finns människor i 10.000 tals fall vilka aldrig lär sig svenska eller kan arbeta.

Dessvärre ser de som en självklarhet att skattebetalarna ska betala deras liv.För tid och evighet!

I detta sammanhand så kan man ju som journalist också "gräva" i varför de flesta gängkriminella just kommer från dessa familjer? ( I Stockholms sk utsatta områden får skolorna tex mer pengar än vanliga skolor, fler socialarbetare mm)

Inget hjälper då måste man ju söka svaret någon annanstans men det görs ej!

Många politiker tittar bara åt ett annat håll eller tar till knepet med att skylla på "fattigdom"!

De som försöker sedan åratal berätta sanningen om landet Sverige, de har bara fått skit från tidningar och vissa politiker.

MEN hur förblindade och påverkade av de rödgrönas falsarier är, kan man se på stigande siffror för sossarna.

Förstår inte dessa väljare vad de rödgröna har gjort med Sverige? Vill de verkligen att man ska fortsätta den inslagna vägen?

Senast häromdagen sa en ledande sosse att om de kommer till makten igen så ska tex biståndet till de palestinska terroristerna fördubblas! De vill dessutom fortsätta att ösa pengar till korrupta regimer runt om i världen!

Sveriges väg till att bli ett land som liknade DDR tog sin tid, tom ett borgerligt parti som centern blev till slut ett parti i ledet med de rödgröna.

Annie Lööf blev den som slutligen förändrade sitt parti så att allt gemensamt med det gamla partiet utsuddades.

Vi ser ett land vilket liksom USA förnekar så mycket, rensar ut allt från böcker till konstverk. Inget han eller hon får finnas. Man uppfinner nya kön och förvirrar barnen så att de mår dåligt och behöver söka vård på BUP. Ett BUP som inte räcker till längre.

Sverige är ett land som kan beskrivas som BRISTSVERIGE!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate