onsdag, februari 08, 2023

Dagens ETC, en kommunistisk tidning där även sossar skriver!

 

Denna tidning har sedan länge stora statliga stöd genom att Johan Ehrenberg utnyttjar alla kryphål som finns att uppbära stöd. Han har i alla år varit en mästare att få sin ekonomi att fungera. Ibland har konkursen tagits till och även jag som en gång i tiden stödde hans projekt förlorade 600 kr.

Nå, idag har han fått div. organisationer att stödja tidningen med hjälp av annonser.

Akademikernas a-kassa ,Amnesty,Rädda Barnen,Leopard förlag,BRIS, WWF,KFUM!

Ledarsidan idag är Göran Greiders sida helt o hållet där han predikar socialism.

Han luftar sina vanliga tankar som han har hållit på med så länge jag minns. Bla så har han för sig att kriminaliteten finns i vårt land därför att statsmakten och kommunerna inte har satsat mer pengar på de utsatta områden som finns över hela landet. Verkligheten är dock annorlunda, dessa områden tex i norra Stockholm har fått MER resurser än på andra ställen. 

OM det skulle enbart gälla mer pengar så kan man ju fråga sig varför andra länder med med betydligt mindre pengar att satsa ändå har så mycket färre skjutningar och sprängningar?

Det här är en av vänsterns gula fläckar, de förstår inte vad som hänt med landet Sverige till skillnad mot övriga norden!


Pastor Greider går på tomgång som vanligt, det vore bättre om han helt ägnade sig åt poesi och trädgårdsskötsel.

Greider är sedan många år chefred. på Dalademokraten (S) men han är ju faktiskt kommunist och pläderar för ett sådant odemokratiskt förlegat system, hur är det möjligt att han kan sitta på två stolar?

Socialdemokratin brukade ju tidigare hålla rent mot lössen i den röda fanan, men dagens (S) är ett förvirrat parti. Detta ser man inte minst genom skandalen med kriminellas inblandning i politiken i Botkyrka.

https://www.expressen.se/kronikorer/viktor-barth-kron/vem-ska-tobias-baudin-sparka-forst-sig-sjalv/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate