tisdag, februari 07, 2023

Islamister vill förändra svenska grundlagar!

 För oss vilka har levat i ett demokratiskt samhälle sedan vi föddes på 40-talet reagerar skarpt mot de som kommit hit och vill påtvinga oss en återgång till tex blasfemi dvs hädelselagar!

Vi är många som under årens lopp hävdat att ju fler islamtroende som Sverige tar emot  ju fler krav kommer det att bli från denna växande grupp . Det är ju bara enkel matematik.

Islamist eller vanlig islamtroende, var gränsen går mellan dessa är så svårt att veta idag. De tillber ju den gröna boken bägge dessa grupper. När man hör dem tala så kan inte jag skilja dem åt. "Döda de homosexuella" sägs ju från bägge dessa håll! "Du ska straffas om du avbildar vår profet!"

För några dagar sedan hölls en demonstration på  ett av våra torg där de utnyttjade den svenska grundlagen.

Men det sorglustiga är ju att de använder våra lagar för att demonstrera för att avskaffa just lagen om yttrandefrihet och då ingår också tryckfriheten.

Ingen människa med förnuftet i behåll kan ju undgå att se hur illa ställt det är i muslimska länder med mänskliga rättigheter.  Många av dessa länder har lagar som tex påbjuder dödsstraff om du blir kristen!

Varför så många islamtroende just har kommit till vårt land kan man ju fundera över både en gång och två gånger?










Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate