fredag, februari 03, 2023

Det är DU som göder de kriminella!

Börsdirektörer, lärare och småbarnsföräldrar. Stora kokainhärvor har de senaste åren avslöjat hundratals köpare som handlar droger av gängkriminella.

– De köper en liten godispåse inför helgen och tänker väl inte på vad det får för konsekvenser, säger vaktchefen Anders von Heideken i Sundsvall." Svt


Med andra ord är du moraliskt ansvarig även för alla de som mördas i dessa skjutningar över landet. OCH alla kostnader för polis, ambulans,sjukvård, domstolar,fängelser osv!Många blir ju skadade i dessa kretsar och tar upp onödig plats inom sjukvården.

Du röstar väl också på de som släppt loss all denna skit i vårt land?

"Sprängningar och skjutningar har avlöst varandra sedan julhelgen, i snitt handlar det om mer än ett gängrelaterat dåd per dag i Stockholm. Roten till stora delar av den pågående våldsvågen är strider om narkotikamarknaden, enligt uppgifter till SVT.

Från politiskt håll har ”partyknarkare” pekats ut för att göda gängkriminaliteten genom att köpa illegala droger."

Så här säger en korkad kvinna: "”Jag har förstått att de säljer mycket men har aldrig reflekterat över konsekvenserna. Mer än att jag köper av dem och de säljer till mig”, säger en småbarnsmamma i 40-årsåldern i förhör." Svt





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate