söndag, mars 13, 2022

Propagandan omkring oss förlamar vissa!

 Sitter just och läser om hur en kvinna vilken är Putinist förnekar att Ryssland bombar Ukraina ! Allt skyller hon sedan på Ukrainas ledare. 

Jag minns under Vietnamkriget hur dessa USA fanatiker inte ens höjde ögonbrynet över de förfärliga napalmbomber som fälldes över civilbefolkningen eller giftet som fälldes över skogar och lantbruk vilket har offer fortfarande i Vietnam.

Eller för att gå till WW2 och de unga SS-männen vilka begick kollektivt massmord 1945!

När politik övergår till att fungera som religion, då blir den mycket farlig.DET är ju bara att läsa lite hur islamisterna fungerar i de olika terrorattackerna de utför ! Eller hur ledningen i Iran har förfört sin befolkning med sin politik byggd på islam.


Totalitära länder spärrar informationen utifrån och bankar in sin lögnaktiga sk information i sin befolkning.

Är då folket enögda så går det fel! De tror på allt som sägs från makten!

I Sverige är vi inte på något sätt befriade från detta eländiga. Se bara hur siffrorna stiger för Andersson och sossarna vad än de ljuger om!

I alla länder jorden över finns det mängder med människor som nöjer sig med vad makten säger!

De varken vill eller orkar att tänka kritiskt!

"Lär dig att tänka själv" sa en känd man en gång i tiden!

MEN hans efterkommande gjorde tvärtom, de gjorde en religion av allt som Karl Marx hade skrivit! Putin är fostrad med denne religion!


Att alltid ha rätt! Vägran att lyssna på andra!

Tänker på detta också när tex MP och dess taltratt angriper SD och Åkesson idagens Expressen. Eller hur man förvägrar SD att vara med och demonstrera mot Putins krig!

Detta är ju bara dumheter och visar hur hårt de tror på sina egna dogmer.

FNL-grupperna på sin tid drog tom. med sig dåvarande partiledaren Gösta Bohman i protesterna mot terrorbomberna i Vietnam. Men det fick man ju också skit från de "renläriga" med dogmatismen i sina hjärnor.

Någon annan får reda ut vad som händer i människors hjärnor när de blir blint troende och förkastar andras uppfattningar!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate