fredag, mars 18, 2022

Kvinnor och de tidningar de läser!

 Sist jag var hos frissan så kollade jag de tidningar vilka fanns att tillgå.Samma typ av tidningar hos tandläkaren. De handlar bara om strunt!

Skvaller. Kändisar! Hur f-n kan man ha intresse av hur kändis nuppe lever? Eller hur flickvän sweet målar sig?

En ytlig värld som jag har sett ända sedan min barndom med de blaskor som fanns redan då. Kungligheter och deras liv var högintressant för kvinnor. Tidningarna hade höga försäljningssiffror!

Nu har kvällspressen tagit över mycket av detta slask vilket är förnedrande för kvinnokollektivet.

Ytligheten finns dessvärre bland feminster och radikala kvinnor, det går sällan att föra en diskussion med dem utan att rätt snart få skittunnan över sig. De behöver bara se ett foto på en för dem misshaglig man för att gå igång.

"Honom läser jag inte" kan det låta sen var den diskussionen avslutad!

I deras hjärnor finns bara svart och vitt! Detta är en felaktig och ohållbar linje som bara för fel.

Se tex på de demonstrationer för Ukraina där man från sk vänsterhåll inte ens kan stå bredvid en annan människa som de tror är "hööööger"! Trots att man i huvudfrågan anser kanske samma sak. Putin ut ur Ukraina!

Under Vietnamkriget så frågade vi inte efter sådant utan vi tog hjälp av de som ansåg samma som oss tex "Sluta bomba Vietnam"!  Gösta Boman från moderaterna ställde sig på samma sida som oss och detta var välkommet!

Jenifer Wegerup skriver i dagens Expressen en krönika som jag gillar ,läs här:https://www.expressen.se/kronikorer/jennifer-wegerup/hur-kan-vuxna-kvinnor-vara-lika-ovetande-som-barn/ 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate