måndag, mars 28, 2022

Kommunistiska partiet ?

 Så här skriver partiledningen i Expressen: "Att skicka svenska vapen till krigets Ukraina bryter inte bara mot allt det Sverige stått upp för under hela efterkrigstiden utan det utsätter oss för stora risker och försämrar både vårt anseende och säkerhetsläge. De svenska vapen som skickats till Ukraina har redan hamnat hos den öppet nazistiska Azov-bataljonen. Frågan är om svenska folket är medvetna om det? Är Vänsterpartiet beredda att ta sitt ansvar för beväpnandet av denna militära grupp?  " 

Dessa falska fredsänglar tar till naziknepet såsom de alltid gör.

I början av kriget så vacklade partiet och lutade sig först mot Putin,sen satte de upp fingret och kände efter vad folk sa om Putin. Detta sorgliga parti som ändrat sig så många gånger sedan 1970. Först var de super Maoister. Sen Albaner. Ett tag kollade de på DDR som intressanta.Idag är det Nordkorea som gäller!

Många är de som lämnat detta parti under åren när de märkt hur skamlösa de är i sina kappvändningar. Numera är de rätt tysta med sitt stöd till Stalin men det finns där i bakgrunden liksom stöd till islamistiska terrorgrupper.

Att förneka Ukraina vapenstöd är rena rama stödet till Putin!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate