fredag, augusti 21, 2020

Vi tillhör inte en av USA:s stater!

 Man kan få för sig att vi är en delstat i USA såsom allting bevakas här i landet. Vänstern överför företeelser från USA vilka inte hör hemma här. 

Men det mest märkliga med denna vänster är att man inte bryr sig ett skvatt om vad som händer här allra helst om det rör sig om människor med ursprung från andra länder.

Bara den här veckan har många unga män fått sätta livet till här i Stockholmsområdet. När jag slog upp tidningen nu på natten så ser jag ytterligare ett mord:https://www.expressen.se/gt/person-allvarligt-skadad-efter-misshandel-en-gripen/ 

denna gång i Husqvarna.

Vi har flera unga mördare på rymmen efter fritagningar där beväpnande killar hjälp dessa. De har begått fruktansvärda mord men sitter på korta straff på öppna anstalter. De tillhör ett av gängen i norra Stockholm vilka skjuter gamla polare utan att blinka. Hundratals mord de senaste fem åren. https://www.expressen.se/kvallsposten/tva-man-fortsatt-efterlysta-efter-fritagning/ 

Sådana här rubriker är idag vardagsmat och det här hände i Göteborg igår: "Polisen larmades på torsdagskvällen om skottlossning i Hisings Backa i Göteborg. 

En man i 20-årsåldern som hittades på platsen fördes till sjukhus med allvarliga skador.!

Och det här i Stockholm:https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/dod-person-hittad-i-spanga-1 


Så här kan man hålla på att berätta men för vänstern så existerar inte allt detta. De bara låtsas att det inte finns!

Det är lättare att gå ut på gatorna och skrika om rasismen som nästan inte finns i vårt land.

Att granska förhållandena i förorterna eller den växande islamismen vilken verkligen är ett hot mot vårt land det gör man inte.

Vänstern accepterar att kvinnor i allt större omfattningen  ska omfattas av extremt förtryck från män vilka inte kan acceptera varken jämlikhet eller våra svenska normer.

Lars Vilks är offret som istället för förövarna straffas med husarrest.

Ve den som i demokratins namn kritiserar islam. Däremot är det helt ok att islamtroende kallar oss för div. tillmälen.

En lära som betraktar oss som "otrogna" och som i årtusenden har förföljt andra trosriktningar med olika påbud och massdöd.

Det är ju inte bara IS som mördade människor de inte anser ska få leva utan det har pågått länge i historien. Det som kallas Turkiet idag var en gång ett helt annat land innan islam och turkarna kom dit. Turkiet har miljoner kristnas död på sitt samvete.

Hela denna inställning att vi svenskar är inget att bry sig om genomsyrar ofta de unga kriminella. Enbart deras språkbruk avslöjar en avgrund till oss andra. " Jag ska knylla din morsa" är ju ett favorituttryck bland dessa grupper.https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/mordarna-far-ha-mobiler-kan-rymma-utan-staket/

De senaste 25 åren har ju bara inneburit att allt fler av dessa unga i förorten har blivit svårt kriminella. Myndigheterna vet detta , allt finns i deras statistik!

Tydligen så sitter inte bara vänstern i dominant ställning i massmedia  utan de finns i hela statsapparaten numera.

Bilden som förs ut om vårt land blir lögnaktig och tyvärr låter den okritiska människan detta slinka in i sin värld där de likt papegojor upprepar lögnen om Sverige.

Jag säger återigen, är det naturligt i ett land med flera hundra unga mäns död genom mord? Är det naturligt med 5600 skolbränder på tio år?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate