måndag, augusti 10, 2020

De unga mördas!

 

Reza var blott 20 år när han jagades in i en buss och försökte undkomma sina mördare. Hans misstag var att ha haft ett förhållande med den vuxne mannens skilda fru. 
Nu har den 15 åriga sonen till mannen tagit på sig mordet. Men det återstår att se om detta frikänner den verkliga mördaren.
Läser om rättegången från Danmark som startat mot kriminella från Stockholm vilka skickades ner för aatt mörda fd kamrater. Allt finns på film eftersom man i Danmark har tagit kriminaliteten på allvar. Med hjälp av vägkameror kan man följa mördarnas bil !
Sverige är landet där man halvhjärtat bekämpar de kriminella. Här kan en ung mördare få ungdomshem i tre år för ett skjutmord. Permission där han kan fritagas av sina kamrater, samma grupp som mördarna i Danmark tillhör. 
När jag slår upp nyheterna från helgen så ser jag skjutningar,knivskador,rån,bränder osv.
I Skåne detonerade två bomber, Landskrona och Helsingborg!
Sedan pågår också brotten vi inte ser så mycket av i vår vardag tex de förslagna kriminella vilka har öppnat bolag för sjukvård, krogar,fastigheter mm.
De verkar efter det som Wallenberg slog fast en gång i tiden, att inte synas men ändå finnas för affärerna.
Det är tyvärr så stora pengar det rör sig om och så svårt att bekämpa när brottsligheten har bitit sig fast. Mutor och korruption finns alltid med på den här nivån.
Det börjar i ungdomsåren med att vara springpojke åt de äldre, tex att langa eller förvara knark. De äldre tar inte i varan och tar polisen någon så blir det den unga killen som tiger och tar sitt straff. Då arbetar han sig upp bland de kriminella och stiger i hiarkin.
De stora pengarna måste ju tvättas och det sker ju på det klassiska sättet tex inköp av krogar och fatigheter.
Min vän nere i Malmö , vi kan kan kalla honom "Ungraren" , var Malmös stora amfetaminkung. Han ägde till slut stora fastigheter och en stor krog på Bergsgatan.
Trots fängelse så kunde de inte ta hans rikedomar! Sverige i ett nötskal i början på 90-talet.
Sverige var vidöppet för de kriminella och inte har det blivit bättre, tvärtom!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate