måndag, augusti 31, 2020

Det märkliga landet!

 Vad som än händer i Sverige så stiger det fram individer med sina förklaringar som alltid utmynnar i ett försvar för de förövare vilka har begått kriminella handlingar.

Många gånger framförs alltid argumentet att "det är synd om den kriminella" oavsett vad han gjort.Aldrig någonsin framförs att alla människor väljer!

Jag minns en vän till mig i Malmö som var heroinslav sedan trettio år. Han berättade för mig att han aldrig begick något brott utan fann alltid andra vägar till att skaffa fram pengar till sitt missbruk. Han blev Malmös bästa tiggare istället för att begå brott.Han valde!

Något som alla "öppna era hjärtan-människor" aldrig heller vill ens nudda vid är vad det är som skapat oredan i Sverige.

Det finns alltid en orsak till att allt från ting till människors liv går sönder. Då tillsätter man en undersökning och tar reda på VARFÖR?

När det gäller människorna i Sverige så kan man tex. välja ut Rosengård och studera allt från 1970 och framåt. För många utan arbete och framtid ser man direkt.Sedan ser man hur deras barn inte klarar av sin skolgång. År efter år släpper Rosengårdsskolan ut framförallt killar utan betyg.

80 % var beroende av sossbidrag vid 70-talets slut.

En framväxande hård kriminalitet växer fram med många offer senare under åren. Narkotikan sprider sig.

Ännu fler importeras till staden och Rosengård kan inte svälja fler. Det kan bo uppåt tio personer i en tvåa!

Kroksbäck och andra områden börjar likna Rosengård.

Bränder, rån, mord börjar bli stadens kännetecken plus en otäck antisemetism !

I vänsterns demonstrationer ropar araber ut sina hatramsor mot judar.

Samma politik vilken man sett i Malmö sprider sig ut över landet.  Sverige vill bli världens samvete och lockar människor till oss med hjälp av att sprida kunskap om alla bidrag som man får i Sverige.

Allt exploderar 2015 då statsministern fullföljer Reinfeldts politik med öppna er hjärtan. "Sverige bygger inga murar" säger statministern inför jublande anhängare.

2020 kan vi konstatera att miljoner människor har kommit till Sverige. Arbetslösheten är mycket stor just i denna grupp. Kriminaliteten är också mycket svår i dessa orter där nästan bara folk från andra länder bor.

Upplopp och stora gängslagsmål har blivit allt vanligare. Skjutningarna ökar trots stora insatser av polisen.

Augusti månad bjuder på två överraskningar.Aftonbladets ledare slår tvärt om mot tidigare och talar nu öppet om hur svår kriminaliteten är. Minister Damberg erkänner att politiken under de senaste 30 åren har varit fel ,man har inte bekämpat brottsligheten så som man borde ha gjort!

Nu använder många ledarskribenter ungefär samma argument vilka vi hört från Sveriges "dissidenter"!

MEN varken vänsterpartiet eller miljöpartiet har förstått någonting utan maler på med samma usla argument som tidigare. "Släpp fångarne loss"!

Dessa två småpartier har slutit landets islamister till sina hjärtan, bekämpat de kvinnor vilka tagit kampen mot en kvinnofientlig  förortskultur baserad på medeltidens otäcka religion.

Ska Sverige kunna räta upp sin politik och därmed också skapa ett bra samhälle för alla så måste man införa en annan invandringspolitik.

Politikerna måste erkänna att det är fullt i vårt land nu! Vi orkar inte med mer!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate