onsdag, augusti 19, 2020

Att utnyttja en speciell människas död!

 Vi har ju många som mördats bla https://sv.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B6rn_S%C3%B6derberg 

Björn Söderberg och jag själv var med i samma fackförening och jag åkte upp från Malmö och deltog i det stora mötet på Medborgarplatsen där 10.000 människor hade samlat sig.

Men jag ställer mig återigen frågan, var fanns dessa demonstranter när kurder, syrianer,armenier mfl kallade till massmöte i protest mot islamismen?

Men åren har ju gått sedan 1999 och idag finns det ingen vänster som överhuvudtaget bryr sig om nutidens offer. Vi har ju mord på mord i Sverige utförda av islamister. Vi har hundratals mord bland en grupp från Somalia och MÖ där också totalt oskyldiga har kommit i vägen. Ingen bryr sig!

Det är då man tar upp mordet för 25 år sedan på John Hron. Helt och hållet i ett politiskt syfte att dra undan blicken från det som händer i nutid!

Och många faller i den här fällan särskilt bland yngre människor. De förstår inte att de blir utnyttjade i en politisk kampanj från regeringen och dess närstående.

 

Regeringen vill inte ta i frågan vilka som mördar idag och våldtar!

Läs det här:https://detgodasamhallet.com/2020/08/19/mohamed-omar-kaozet-breder-ut-sig-men-sossarna-vill-hellre-prata-om-ett-25-ar-gammalt-mord/ 

Dessa politiker som cyniskt tar fram ett förfärligt mord som skedde för 25 år sedan gör detta för att slippa debatten om nutiden.

Skulle de behöva ta denna debatt så måste också politiken om invandringen granskas och det skulle ju avslöja ihåligheten i denna massinvandring vilken har fört med sig så mycket elände.

Varenda vettig människa förstår ju när det blir fullt så kommer också problemen med allt från usel skolgång, trångboddhet,arbetslöshet och som ett brev på posten också svår kriminalitet.

Den gamla socialdemokratin begrep detta och ansåg att ordning och reda måste existera på alla områden.

Det är ju bara att gå "till läggen" och läsa vad tom. Olof Palme ansåg eller för all del fackförenings pressen.

Miljöpartiet och vänsterpartiet har med sitt konstiga inflytande trots sin litenhet förvridit huvudet på dagens sossar.

Sveriges politik i en mängd frågor sticker ut mot övriga Europa. landet som ska vara bäst.

Jag tycker att väljarna borde fråga dem varför tex 5600 skolbränder på tio år är naturligt?

Eller hundratals skjutna unga på 5 år? Är det naturlag i Sverige?

Eller alla dessa råa gruppvåldtäkter?

 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate