måndag, augusti 24, 2020

En eloge till personalen på Huddinge akutvård!

 Jag råkade ramla hemma på gården igår (söndags) när jag bara skulle slänga soporna. Vet ej hur det egentligen gick till, minns inte att jag snubblade tex. Minns bara själva slutskedet i fallet, rakt med ansiktet i asfalten. Goda grannar var så snälla och tog hand om mig, detta glömmer jag aldrig. De hjälpte mig på alla sätt och var med mig. Abulansen kom och förde mig till Huddinge akutintag. Väntan blev lång ca 6 timmar men allt beror på att det kom in nya ambulanser med offer för bla trafiken som behövde omedelbar hjälp.

Jag förstår detta till fullo och jag vet att personalen jobbar på av bara den,inget klander över dem. Sen när de tog tag i mig så hände mycket de närmaste timmarna. De kollade ekg, de röntgade mig och tog blodprover. Dr Sandström kollade mig och kollade mina tänder som satt löst sen någon gång efter tre på natten fördes jag upp till akutens nya våning där jag fick enskilt rum med egen toalett. Och fortsatt koll på hjärtat ända fram till kl 11. Och vilken trevlig personal som gjorde allt för att min vistelse skulle bli bra.

Här i vården träffar man de ambitiösa tjejerna och killarna från andra länder som vill skapa sig ett liv i vårt land. De är föredömen som borde lyftas fram oftare!

Jag har alltid ogillat de människor som med svepande omdömen dömer ut alla som kommer från andra länder, de är rasister! 

Jag må vara kritisk till den förda politiken men det är en annan sak. Att ge sig på enskilda individer är totalt fel väg! 

Varför ska man vara fientlig mot de som kämpar och vill göra rätt för sig?

De som på detta sätt kommer in i det svenska samhället som goda medborgare!

I många år arbetade jag ihop med människor från andra länder, de slet hårt och var goda arbetskamrater och det var fullkomligt fjärran att kasta skit på dem.

Men politiken som har packat in för mycket folk i dessa förorter med känt resultat, DET ska vi kritisera! Hårt och obarmhärtigt. Detta har varken gagnat de invandrare som vill göra rätt för sig eller oss svenskar.

Jag har så svårt att förstå de som i alla lägen försvarar den förda politiken, ser de inte vart den leder?



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate