måndag, augusti 17, 2020

Dagens nyheter är urexemplet på "nyttig idiot"!

 Du kan ju börja med att läsa Boris utmärkta blogg just om DN :https://benulic.se/dn-och-nazispoket/ 

Dagens nyheter har under många år varit Sveriges största vilseledande tidning efter Aftonbladet.

Allt är bara frågan om affärer. De bland ekonomerna har förstått att ska tidningen överleva så måste de anpassa sig efter den nya medelklassen som vuxit fram. De som "är goda och snälla" och bor i sina radhus och villor när de flyttat ut från tex storstaden. Många flockas också i reservat likt Södermalm. 

Dessa grupper är idag DN:s största pren. skara. Det prasslar i tidningen i dessa områden. Då gäller det att vara sådär lagom liberal-vänster och hylla BLM, feminism, meetoo osv. Man ska alltid utmåla nationalsocialismen som Sveriges stora fara trots att de bara är ca 500 personer.

Islamismens snart hundratusentals profeter finns inte i deras värld varken på tidningen eller ute i de prasslande hemmen.



Vad som händer varje dag i Afrika med massmord är inte intressant därför att de enligt tidningen inte är nazister!

Skillnaden mellan en våldets nazist och en massmördande islamist är ju hårfin.

I Sverige bor nu 1 miljon islamtroende vilka inte kan lämna sin gamla inställning från hemlandet med allt från antisemitismen till förtryck av kvinnor.

Vi ser ett våld bland de som kommit hit från länder med en osund moral och politik. Vilka är det tex som skjuter ihjäl andra unga?

Men "de goda" både på redaktioner liksom bland de DN-prasslande läsarna bryr sig inte så länge det inte hotar deras tillvaro.

En ny sorts rasism men den kallar de själv för "antirasism"!

En så rutten moral har vi sällan sett i vårt land tidigare, man får skämmas över dessa sk medskyldiga till hur landet nu ser ut.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate