söndag, augusti 30, 2020

Antisemiterna i Malmö!

 De arabiska slagorden från islamisterna i Malmö ekade i Rosengård. Hotfulla och antisemitiska. De är exakt som nazisterna på den punkten. Det är judarnas fel !

Du kan ju läsa här på Thomas blogg följande:https://inreexil.blogspot.com/2020/08/judarna-det-ar-judarna-vi-hatar.html 

Thomas slutar en av sina bloggar med dessa ord:" Vem var det som bjöd dessa människor till Sverige? Det var inte jag, förmodligen inte heller du."

När jag har läst hans bloggar så börjar jag skumma av nyheterna i landet och hamnar nere i Ronneby. Denna tidigare lugna sommarstad drabbas numera av hård brottslighet och kravaller igår. Skadade poliser och angrepp på brandmän.

Stad efter stad ! Och samma typ av killar från MÖ!

Det är lätt att konstatera att ju fler människor det kommer från bältet Mö till norra Afrika ju fler kriminella och fler bråkstakar blir det!

Hur mycket DETTA har kostat svenska skattebetalare de senaste tio åren i form av höjda premier för försäkringar, fängelsekostnader, rättegångskostnader osv skulle det vara intressant att veta.

Men i vårt land döljer man allt sådant och vi har dessvärre inga journalister vilka vågar eller får ta tag i ett sådant grävande.

Att svenska folkets majoritet i så många år tillåtit dessa partier vilka har fört en vanvettig politik att sitta kvar är ju en gåta!

Har vi ett indolent folk i majoritet eftertsom man litar på ledarna vad de än gör?

Öppna era hjärtan m.m floskler från svagt begåvade politiker ,det enda de har är en oljad trut!

OCH detta gäller från vänster till höger!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate