fredag, augusti 07, 2020

Inatt gick det inte att sova!

 Klockan är 02.22 och det märks att vi i Hökarängen har fått hit invandrare. Unga killar spelar boll utanför mitt fönster. Dunk, dunk och höga röster. Bara att stänga fönstret. Men nu är jag arg och kan inte sova. Annan kultur? Nej, egoism

och ingen hänsyn. https://detgodasamhallet.com/2020/08/07/bitte-assarmo-nar-samhallet-sviker-offren/

"För ett par dagar sedan, närmare bestämt natten till i måndags, var det ett gäng ungdomar som brände ner en fin liten uteplats som tillhör ett hus där det bor sex kvinnor mellan 66 och 90 år. Kvinnorna hade skapat en egen liten oas där, med bord och bekväma korgstolar, och med vackra blomlådor som de pysslade om. En fristad i coronapandemins äldrekarantän, och en plats där de också kunde träffa nära och kära på avstånd.

Nu är uteplatsen borta. Nerbränd av ett gäng ungdomar som under flera nätter ockuperat uteplatsen och suttit där och rökt och gjort brännmärken i bordet tills de avslutade sitt värv med att bränna ner alltsammans."


Så berättar Bitte om vårt Sverige och hennes åsikter är också mina idag. För rätt länge sedan trodde jag också att allt skulle bli bättre med dialog och vänskaplighet.

Men åren i Rosengård fick mig till slut på andra tankar då jag såg hur den tidens politiker blundade för hur deras beslut ledde fel. Rosengårdsskolan körde på trots att ca 60 % gick ut grundskolan utan betyg. Det tog 25 år innan man stängde ner denna skola. Jag såg hur elever från Rosengård totalt demolerade Stenkula-skolan. Skolan fick stängas ner för helrenovering.Jag har aldrig varken förr eller senare sett en skolbyggnad så förstörd som denna skola. Jag såg elever dricka öl och röka hash på skolgården. OCH detta var redan på 80-talet i Malmö.

Jag talar om elever som så gott som alla kom från andra länder!

Stökiga och uppkäftiga. Lyssnade inte på någon vuxen. Jo, förresten, de lyssnade på boxningstränaren "Dallas" för han var enastående där nere i Rosengård.

Han körde med hårda tag,kunde åka hem till skolkande elever och ta med dem tillbaka till skolan med milt våld. Rösten!!

Jag träffade honom ett antal gånger och det var en klok och bra man. Imponerande! Glömmer aldrig honom och vad han genomförde i stark motvind!

Nu har vi dessvärre också överallt i landet samma typ av stök och ännu värre.Alla dessa mord ,bränder,våldtäkter osv.

Varför man inte lärde av det som hände i Malmö är ju bara ren dumhet. Dogmer om att bara man är "snäll" så löser sig allt.

2015 var en katastrof för Sverige och en katastrof för världen att man inte bekämpade islamismen på ort och ställe. Då hade förmodligen inte så många åkt från sina byar och städer. Läget även i vårt land skulle ha sett annorlunda ut!

Politiken att prioritera unga män som kommer hit är från grunden så fel.

Hjälp folk så att de kan bo kvar och utveckla sina samhällen,bättre och billigare för alla.

Ni som ofta snackar skit om USA ska veta att de var så gott som ensamma om att skicka militär som hjälpte kurderna i kampen mot IS. Tråkigt nog svek president Trump YPG och andra genom att ensidigt ta bort USA:s trupper.

Ja, nu sitter Sverige och andra länder i en kniptång med allt fler islamister inom gränserna. Tittar på precis som om man är på Skansen! Klaner tar makten över olika stadsdelar och myndigheterna antingen samarbetar eller vänder bort blicken.

När islamisterna är 40% av Sveriges befolkning om 30-40 år då är allt försent.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate