torsdag, augusti 27, 2020

En mycket intressant vändning ang. kriminaliteten!

 Jag saxar ur dagens Expressen och ett samtal i SVT :

"På frågan om läget inte är under kontroll svarar Ulf Kristersson:

– Absolut inte under kontroll, det här är ju en blandning mellan en extrem hänsynslöshet som de här gängen visar och en otrolig svensk naivitet under mycket lång tid, att vi i praktiken låtit dem utvecklas på det här sättet.

Mikael Damberg får sedan svara på Kristerssons anklagelse om svensk naivitet. 

Nya lagförslag presenterades 

– På den punkten tycker jag att vi har samma analys, för det här har inte uppstått i går. Det här har vuxit upp under några decennier där gängen har fått etablera sig i de fattiga bostadsområdena och försörja sig på narkotikahandel, bygga nätverk och skapa ett våldskapital som är riktigt farligt, inte bara för dem själva utan vi har sett att det drabbat civila också, säger Damberg i SVT. "

Samtidigt i radions P1 på tidig morgon penetreras också brottsligheten med ett antal gäster i studion, polis,författaren till boken om klanen i Göteborg samt en kriminolog.

Där vidrörs också att denna brottslighet har byggts upp under många år i samhället vilket inte har tagit detta på allvar. Varför,ställs då frågan?

Jo, de som tog upp det här tidigt blev avförda från debatt och blev kallade alarmister!

MEN elefanten finns med i rummet fortfarande. ALLT har ju en orsak och omkring den fanns det bara frågetecken från alla i studion.

Jag undrar när Sverige och debatten äntligen ska få börja i rätt ände?

Problemen med den höga utstickande kriminaliteten i vårt land har ju sin grund i dels att vi har tagit in för många invandrare och dels människor vilka i grunden föraktar det västerländska samhället och den demokrati vi har. "Jaga svennar" har ju pågått länge och det finns hur mycket material som helst där dessa killar har fått komma till tals med sitt närmaste hat mot det svenska.

Alla dessa områden som man fortsätter att bygga ut tvärs mot vetenskap och sanning kommer att generera allt fler kriminella.

Det är precis som om makthavarna har satt en bindel framför ögonen och vägrar att se vad som händer.

Man kan ju undra var deras gräns går vad gäller mord,våldtäkter, rån, sprängningar,förnedringar osv?

Vänstern i form av framförallt V+Mp+delar av S är så ideologiskt uppknutna till sina gamla "sanningar" omkring snacket om att all invandring bara tillför samhället goda saker. Och så snackar de maträtter istället för det som händer ute i samhället.

DETTA beror på att de nästan aldrig själv råkar illa ut!

DET är ju för bövelen de som bor i dessa områden, alltså flertalet av invandrarna som drabbas, det är deras bilar som brinner och deras barn som mördas!

OM man läser USA:s historia så vet man att myndigheterna där började stoppa invandring fr bla Sicilien samt utvisa människor från Italien därför att denna grupp förde in så många kriminella till USA.

Vi har ju också en grupp som sticker ut och det är Somalier. De flesta lever utanför vårt samhälle,hög arbetslöshet,dålig utbildning osv.Från denna grupp kommer mängder av de värsta kriminella killarna!

Lösningen borde ha varit att aldrig släppa in dem hit.Om de behövt hjälp så skulle detta ha skett på plats!

Man kan faktiskt ha olika sätt att hjälpa världens utsatta människor, det är både dyrt och många gånger ofruktbart att ta hit människor vilka varken vill eller kan anpassa sig till vårt samhälle.

Alla länder borde istället för den nuvarande politiken börja med att stoppa alla krig som driver människor på flykt från sina hem.

De länder vilka exporterar moderna vapen till de krigförande är ju direkt också ansvariga för hur världen ser ut!

Pengar finns alltid till vapen men ej till mat för de svältande.

IS skulle tex ha stoppats i sin linda med hjälp från världens länder till de som tog kampen mot dem. Men hur såg det ut de fem första åren,jo IS expanderade och mördade mängder av människor.

Ynkedomen i FN styr så mycket och detta tack vare att en mängd odemokratiska stater sitter där idag.

Att Sverige och dess politiska ledningen lurade på svenska folket åsikten att vi ska ta hand om alla världens fattiga trots att alla vet att när huset är fullt så finns varken sängplats eller arbeten!

Måtte en ny insikt börja slå rot!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate