fredag, juli 24, 2020

Skammens dag i Turkiet!

"kinonuri Så händer det, framför näsan på hycklande EU som just givit Erdogan miljarder i bidrag. Presidenten som dagligen uppmanar till hat fick igenom sin historiska revidering. Han och hans följare ser konverteringen av Hagia Sophia till en moské som en del i striden mot ett liberalt och sekulärt Turkiet, mot västvärlden, mot kristendomen, mot kärlek och fred. Avsky mot kvinnor som vill bestämma över sina liv, äckelkänslor mot hbqt-personer ... I dag hålls första bönen där, i det som varit världens största kyrka ... varsågod Stefan Löfven. Detta har bland annat du med din hycklande tystnad bidragit till. Ingen normalt funtad person kommer att ta dig på allvar nästa gång du kritiserar ett annat land. Den rätten har du fråntagit dig själv."

Erdogan är islamist av värsta sorten. Fanatiker som tyvärr får med sig människorna på landsbygden.
Hela EU med Sverige i spetsen har i alla år varit så naiva i denna fråga om Turkiet. Ungefär samma inställning som man har till Kina.
Jag har länge vädjat till vänner och bekanta att bojkotta Turkiet som semestermål. Till och med tappat vänner som blivit arga på mig därför att de gillar Erdogan.
Han framstår som en "stark" man och det imponerar på en del svaga själar.
Denna inverkan hade också Hitler och Mussolini på många!
Bojkotta Turkiet!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate