onsdag, juli 08, 2020

Twitter om Rosengård!

"Jag har bott i Rosengård i sex år. Uppmanar alla dessa förespråkare av fortsatt hög invandring att flytta till närmsta utanförsområde! Bo där och njut av trevnaden till ljudet av skotten,grilla korv på de bilar och skolor som brinner. Umgås med gängen och ta en braja!"

Dessa rader la jag ut på Twitter och jag har aldrig förr eller senare fått så mycket svar och annat!
Med annat menar jag "missförstånd" m.m.
Jag är ju ingen kännare av hur det är att bo i Rosengård just idag. Men däremot vet jag efter flera år där mellan -78-86 hur det var med bränder,stölder, våld och droger!


Bilderna är från sommaren 2019 då vi tog oss en tripp upp till Rosengård och kollade hur det såg ut idag bla på Hårdsväg där jag bodde.
Visst var det fina blommor mellan gårdarna men det är och har alltid varit ett trist område . Alla dessa områden där de stora husen ligger tätt ger ett trist intryck. Vi vet ju genom modern forskning dessutom att de som växer upp i dessa områden präglas på ett negativt sätt.
Jag minns människor vilka efter många år inte kunde göra sig förstådda på vårt språk.
I många förorter i både Stockholm och Göteborg ser det idag ut på detta sätt.
Barn som är så dåliga att tala vårt språk.
Gängen som härskar med våld är också något dessa förorter får dras med pga av politiken.
Hur dessa killar fungerar mentalt är ju så svårt för en normal människa att förstå,de kan skjuta ihjäl en gammal kompis utan att blinka. Ingen ånger efteråt!
Att Rosengård i några år har blivit lite lugnare finns det ju många förklaringar till men en är ju den att de kriminella har flyttat på sig. Vi vet tex att ligan i Spanien kom just från Rosengård.
Malmö hade en gång i tiden bara Rosengård som det stora området för invandrare men nu finns de över hela staden och det har ju senare års skjutningar också visat.
Denna typ av kriminalitet är en tragedi för Sverige och de som bor här!
I botten ligger narkotikan vilken genererar så stora pengar.
De som köper och brukar narkotika är de som underhåller all denna brottslighet!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate