lördag, juli 04, 2020

Aldrig mer krig!

Jag minns när jag och en tjej från Eskilstuna åkte över till Västerås och såg Tältturnén. Där fanns låten "Aldrig mer krig" med och det var Totta Näslund som framförde denna låt skriven av Ulf Dageby.
En mäktig sång som kan ge många infallsvinklar. Mina tankar gick ju i riktning mot  ett Europa där man byggde gemenskap istället för gränser och bizarr nationalism borde vara bättre för freden än den gamla ordningen vilken  inte hade visat sig hålla måttet. (Två blodiga världskrig)
Samma sak med alla stora strömmar av människor vilka inte kan bo kvar i sina byar eller städer tack vare krig.
Krigsherrar eller religiösa extremister har under lång tid förgiftat världen med sitt våld och anspråk på makt.
När så alldeles för många sk fredsmänniskor har för stort inflytande och omöjliggör vapenhjälp till de utsatta , ja, då blir strömmen av sk flyktingar mycket stor.
FN sätter in trupp på vissa ställen tex Mali för att bekämpa islamistiska terrorister men de är för få och mäktar inte med sin uppgift.
I andra länder tex Syrien har Ryssland ställt sig på regimens sida och bombar landets olika delar sönder och samman. Följden blir ännu fler på flykt.
USA deltog med en mindre styrka på de modiga kurdernas sida i kampen mot IS men i övrigt fick de ingen hjälp. Bara fagert tal!
Här ser vi åter de sk "fredsmänniskornas" inflytande tex här i vårt land. Ingen solidaritet i någon större omfattning med de som försvarade sig mot IS.
Svenska folket invaggades i att vi skulle "öppna våra hjärtan" istället.
En falsk och felaktig politik som dessutom hjälper till att dränera länder på unga män.
DET är krigen man ska göra något åt!
DET är krigen som förstör länder!
DET är krigen som fördriver människorna!

Det korrupta FN är ett hinder och genom dålig politik så har man godkänt detta.
Där sitter en massa länder med sin egen ruttna politik hemmavid, ta bara Saudiarabien som ett exempel. De ska sitta där ihop med likasinnade stenstoder och bestämma över världen!
Resultatet ser vi varje dag och Sverige hjälper dem obegripligt nog men läs hjälper som PENGAR!
Sveriges kryperi inför Iran och dess våldsregim är ju äckligt att se. Samma sak med miljardstödet till Palestinska terrorn. (Döda alla judar osv)
Om någon betvivlar mina ord
 om krig så är det bara tex att titta på Jemen och hur detta land totalt är förstört nu.

Alla de bidrag Sverige använder i sin sosshjälp till invandrare, alla kostnader för det stora Migrationsverket, alla kostnader kommunerna ålagts för invandring, alla kostnader för utbyggd skola osv.Alla kostnader för den krimininalitet vi fått där inte ens fängelserna räcker till , ja , alla dessa pengar hade kunnat användas på bättre sätt.
Hjälpen till kurderna hade kunnat bli mycket stor.
Hjälpen till de svältande barnen i Jemen hade också kunnat bli mycket stor.
Hjälpen till människorna i olika läger hade kunnat ökas stort.
Att ta hit så många människor är ur kostnadssynpunkt oerhört innefektivt.
De svårigheter som följer av en invandring från länder med en totalt annorlunda kultur, demokrati,religion,rättsuppfattning m.m. blir både svår och dyr.
Att vi har fått en stor kriminalitet i dessa utanförsområden borde ju inte vara någon överraskning. Den med en historiebok framför sig vet ju hur England, Frankrike och inte minst USA har drabbats av kriminalitet som dessvärre inte försvinner.
Precis som i Sverige biter den sig fast i alla sektorer i samhällskroppen.
Varje dag ser man sånt här i pressen:https://www.expressen.se/gt/storbrand-i-garage-flera-bilar-i-lagor/  (Inatt)
Bilder från gangstervärlden sipprar ut då och då!
Upploppen runt om i landet kostar polisen så mycket arbete och pengar,tänker bla på det som hände i Göteborg i samband med BLM. Svarta killar som förstörde ett flyttlass för en familj med barn.
De hånskrattade rakt in i kameran som filmade vad de gjorde.
https://youtu.be/lXmqSM-YPzQ

Sveriges ekonomi förstörs sakta men säkert!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate