söndag, juli 12, 2020

Lisa Pelling, vilken planet lever du på?

Lisa Pelling är statsvetare och utredningschef på tankesmedjan Arena Idé. Brinner för frågor i skärningspunkten mellan juridik, politik och utsatta människors rätt till rättvisa. Sänder podden Människor & Migration tillsammans med Maja Dahl och Ignacio Vita. Lisa har tidigare bland annat varit politisk sakkunnig på UD.

Jag råkade höra på panelen på Sr 1 där denne välutbildade dam medverkade.
De talade bla om den havererade överenskommelsen i migrationsfrågan.
Damen representerade en socialdemokratisk webtidning och jag antar att hon då också företräder denna tidning fullt ut.
Denna nya överklass lever på och i ett samhälle långt ifrån mitt som pensionär med låg pension. Ca 12.500 i månaden efter ett yrkesliv som startade när jag var 14 år. 48 timmar i veckan för 20 kr i veckan i lön.Inga pensionspoäng för mina första 10 år i yrkeslivet där 15 månaders militärtjänst ingick.
Lisa Pelling anser att Sverige ska fortsätta på den inslagna vägen med stor invandring. Knepet från dessa förespråkare är att kalla alla för flyktingar.
Jag inser att en människa som flyr islamismen och tar avstånd från islam är en flykting och behöver skydd. Men till vårt land anländer just islamister vilka predikar hat och apartheid mellan män och kvinnor.
Dessa sk flyktingar behöver vi inte! De kan söka sig till sitt paradisland tex Saudi eller Iran.
Lisa Pelling drabbas nog inte av baksidan av den stora invandringen med utbredd kriminalitet idag. Man hör f.ö aldrig någon ur dessa kretsar berätta för oss andra hur man ska komma tillrätta med både getton och droger ? Aldrig ett ord om den kriminalitet som breder ut sig i allt större sektorer i vårt samhälle. Inte ens vårdsektorn får vara ifred för de kriminella idag.
Pengarna som tjänas på drogerna tvättas vita i allehanda företag idag. Stockholmpolisen uppger att många fastighetsaffärer idag genereras av kriminella.
Vi har ju fått ett maffiasamhälle allt mer likt USA:s, vad har Pelling och vänner för åsikter och vad anser de att man ska göra?
Nej då, de maler på det gamla mantrat om att släppa in allt fler med tvivelaktig bakgrund.
Rädslan i dessa skikt i samhället  för att bli kallad rasist är så stor att de hellre är med och förstör för de andra som bor i Sverige.
Bryr de sig överhuvudtaget om de boende i förorterna som får sina bilar uppbrända av huliganer?
Alla affärsmän i dessa orter som måste betala för "skydd" annars förstörs deras affärer.
Jag bodde i Malmö och såg denna stad sakta förstöras av för hög invandring med en växande kriminalitet. Flyttade till ett lugnare Stockholm men upplever nu att staden är på väg mot exakt samma status som Malmö.Mer invandrare, mer kriminalitet. Hundratals mördade på kort tid i det här storstadsområdet. Polisen gick ut igår och pekade ut massor med områden där de kriminella helt öppet säljer knark.Polisen har inte resurser att sätta dit dem längre.
Vi har en minister som redan för tio år sedan påstod att knarket skulle vara borta ur samhället idag. En ljugande socialdemokrat naturligtvis,lika lögnaktig som Reinfeldt var!
"Öppna era hjärtan"! 
Ja , gör detta för en gångs skull för det svenska folket!

"Invandringen måste anpassas till samhällets möjligheter att ge arbete, bostad och social omvårdnad på samma villkor som övriga befolkningen. Detta förutsätter en planerad invandringspolitik. En invandring utanför samhällets kontroll drabbar ytterst invandrarna själva” Palme 1977


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate