torsdag, juli 23, 2020

Är det kört för Sverige?

"Problemet med invandringen till Sverige är att den är alldeles för omfattande och alldeles för påfrestande och kostsam för de medborgare som betalar för alltihopa. Ola Wong konstaterar i sin magnifika essä i kvartal.se att ”Nettoinvandringen till Sverige 2018 är högre än 2015 och invandringen ligger från 2012 och framåt på en högre nivå än alla tidigare år i Sveriges historia. (--)  Orsaken till att den svenska versionen av det mångkulturella samhället fungerar så dåligt är att den inte lönar sig.  Majoritetsbefolkningen kompenseras inte för förlusten av kontroll, sammanhang, välfärd, skattepengar och identitet som förändringen innebär."
Politikerna i nationalstatens topp har misskött invandringen under lång tid. Och misskötseln fortsätter. Enligt SCB kommer invandringen att omfatta ungefär 110 000 personer per år under 2020-talet. Vart tredje år ett nytt Malmö. Som ska adderas ovanpå den arbetslöshet, bidragsförsörjning och otrygghet som dominerar bland den miljon människor som kom förra decenniet." https://folkbladet.se/asikter/ledare/artikel/fornekarna-tar-for-stor-plats-i-politiken/2r4w3z0l 
Som ett exempel på vanvettet ska du läsa följande artikel i Expressen:https://www.expressen.se/nyheter/forsvarsministern-tillbaka-i-sverige-efter-skandalerna/ 
Jag ska ta den här mannen som ett exempel, han kommer hit från Irak med sin familj på fem barn. Lever på sossunderstöd i många år innan han återvänder till Irak och blir dess försvarsminister. Fortsätter dock att ta ut bidrag från Sverige trots detta.
Först och främst, vad angav han för skäl när han anlände till Sverige för att få stanna här? Hur kommer det sig att en sk flykting efter några år kan återvända till landet han "flytt" från samt sitta i sitt lands regering som försvarsminister och samtidigt vara svensk medborgare?
De siffror Widar Andersson påvisar är ju sällan man får se utanför kretsen av internet men de är ju sanningen om hur det ser ut år efter år. Allt snack om åtstramning är ju bluff från div. propagandister.
Inte undra på att både arbetslösheten, bostadsbristen, bidragen mm. ökar hela tiden. Vattenbristen kanske också kan kopplas till för många boende numera i Sverige?
ATT kriminaliteten ökat under den senaste tioårstiden med grova brott med proppfulla fängelser som följd kan ju ingen förneka idag. Men vissa förmår inte dra några som helst slutsatser omkring detta!
Det är ju bara att ställa sig frågan, vem skjuter vem idag? De flesta heter enligt domstolsprotokollen Muhammed eller något liknande!Både förövare och offer!
Tystnadskulturen i och omkring kriminella är förödande för rättssamhället.Senast igår fraktades en kille med skottskador till sjukhus i Göteborg, han tiger inför polisen så som alla dessa gossar gör!
Hittills fortgår debatten om Sveriges problem enligt tågrälssystemet, dvs var och en har en egen räls som bara går in på stickspår.
Hur vore det om man kunde sätta sig ner samt tala om det Sverige vi ser nu och hur framtiden ska se ut för vårt land?
Dessa fanatiker som fortsätter att välja vägen med ett Sverige vidöppet , vad tar de för ansvar tex över den kriminalitet vi har nu med sin oerhörda råhet? Kan det vara så att de sitter i bunkern Södermalm och är skyddade från allt elände som drabbar alla dessa innevånare vilka bor i div. förorter runt om i landet?
Kostnaden för kriminalvården bara ökar och nya fängelser måste byggas.Våra häkten är fyllda till bristningsgränsen nu till sommaren, vem tar ansvar för detta?
Inte är det dessa partier med V+Mp+C+S i spetsen vilka fortfarande bidrar till en mycket hög invandring där så många fastnar i livslånga bidragsfällor!
OCH som sagt var, vad gör generalen från Irak här? Liksom så många andra vilka enbart kan kallas ekonomiska flyktingar?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate