lördag, januari 04, 2020

Stöd utgivningen av boken " Islamismen i Sverige – Muslimska Brödraskapet"!

Sagt om ”Islamismen i Sverige – Muslimska Brödraskapet” av Jesper Söder, som är en av de referensläsare som läst hela boken:
Islamismen i Sverige är skrämmande läsning om av en av världens bäst organiserade extremistgrupper. Bakom kulisserna planerar nätverksorganisationen Muslimska brödraskapet i lugn och ro och sina drag och jobbar systematiskt för att sprida sitt budskap. Staterna i Väst tittar på under tystnad, och i Sverige finansieras verksamheten till stor del genom skattemedel. Uppgifterna i Islamismen i Sverige har inte publicerats tidigare, och skildrar en miljö som västvärldens demokratier inte brytt sig om att granska.
Det borde vara obligatoriskt för alla politiker att läsa den här boken för att förstå vad Muslimska brödraskapet vill uppnå. Boken är revolutionerade – den återger tidigare inte kända fakta om Muslimska brödraskapets budskap inom politiken och deras etableringsstrategi..
I boken får vi läsa om Muslimska brödraskapets nyckelpersoner i och utanför Sverige. En organisation vars mål är att införa sharia-lagar. Brödraskapet väljer demokratiska vägar i de länder man verkar, men om organisationen får den makt de söker, kommer man ta kontroll med piska och terror. Som läsare inger Islamismen i Sverige mig en känsla av djup frustration. Författaren stödjer sig på bevis och kan styrka sitt resonemang om den hittills ganska okända miljön i Muslimska brödraskapet i Sverige.
Jesper Söder
Föreläsare och samhällsdebattör
Not:Jesper Söder har bland annat deltagit i striderna mot den Islamiska Staten för den kurdiska milisen YPG och är väl förtrogen med islamismens våldsamma sida.

SWISH: 123 535 62 82    Ledarsidorna!  (Johan Westerholm)

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate