fredag, januari 03, 2020

Banditerna uttalar sig!

"Högste ledaren Ayatollah Ali Khamenei beskriver den ansvariga för attacken som ”brottslingar” och utlovar en ”svår hämnd”. 
– Alla fiender ska veta att jihad-motståndet kommer att fortsätta med dubblad motivation och att en slutgiltig seger väntar kämparna i det heliga kriget, säger Khamenei i ett uttalande. " Expressen.

Det var nära att Iranstödda Hizbolla i Irak tog sig in på USA:s ambassad i Bagdad. President Trump sa då att Iran skulle dyrt få betala för sitt stöd till denna islamiska aktion. Nu har USA visat vad de menade med sitt uttalande. Iran har länge hotat andra länder, inte minst Israel. Iran säger att de ska utplåna Israel. Iranska regimen har så mycket blod på sina händer!
Vem minns inte när Iranska islamister bröt sig in på USA;s ambassad i Teheran i början på 80-talet och höll 80 anställda som gisslan under lång tid! USA vill inte att något sådant skall upprepa sig och visade sina tänder med attacken mot den värsta av Irans generaler.
Vissa demokrater i USA säger att det här var att hälla bensin på brasan. De har väl samma tänk som Mr Chamberlain hade i slutet av 30-talet när han hela tiden var undfallande mot Hitler.
 När man når vägs ände så måste man sätta ner foten och Iran har nu under ett par år varit mycket aggressiva i sin islamistiska politik.De understödjer en mängd terrororganisationer med både vapen och militär.
Fängslandet och tortyren fortsätter oförminskat i de  Iranska fängelserna. Avrättandet av homosexuella pågår ständigt.
Regimen stödjer sig på de massor som ofta bor på landsbygden och är djupt troende på islam.  Motsättningen mellan städernas befolkning och landsbygden är mycket tydlig nu i Iran.
Islamismen går längs den väg Hitler stakade ut med hat mot stora grupper av andra människor. Antisemitismen är djupt rotad i sådana extrema rörelser.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate