fredag, januari 24, 2020

Det negativa folket!

Under årens lopp ,särskilt i Malmö, så upplevde jag de sk palestinierna som de mest negativa människor jag någonsin mött.
De skyllde allting på andra och alltid judarna. Jag hade tidigare i mitt liv stött på få antisemiter men de här var exakt så som de jag stött på inom Nordiska rikspartiet.
Falsk historieskrivning bidrog också till att de totallåste sig för argument och historia. Det var ju arabstaterna som började det första kriget när de inte godkände FN:s beslut att omvandla det Brittiska området just till att bli Israel.
Inställningen som de islamistiska organisationerna samt vissa stater tex Iran har att Israel ska utplånas är ju sant nazistiska värderingar.
Jag ser för närvarande på en serie på HBO som heter "Our boys" vilken är producerad i Israel men följer den hemska historien om flera kidnappningar och mördande. De ger en inte så vacker bild av de ortodoxa judarna men även arabernas i långa stycken rent bizarra uppfattningar får man skåda. Hatet som förmörkar hjärnorna hos bägge dessa grupper.
Fanatism är farlig!
När spridandet hela tiden om hur än den ena än den andra gruppen vill ondska , då blir det också ondska i slutänden.
Barnen i de palestinska skolorna får sedan de är små lära sig hata de otrogna samt naturligtvis judarna.
ATT de svenska otrogna ger miljarder varje år till det sk Palestina de erkände för några år sedan räknas inte. Vi är och förblir otrogna i dessa islamtroendes ögon.
När barn bara får höra och lära sig hat så blir de också negativa som vuxna.
Ordet för denna uppfostran kan man kalla för hjärntvätt.
Svenska journalister och vänsterpolitiker har valt att blunda för historia och har svalt lögnerna !
De väljer diktaturen i arabländerna framför Israels demokrati.
Personligen har jag sedan många år slutat att ens försöka diskutera med dessa skrymtare och diktaturkramare. Ställer man sig på islamisternas sida så finns det ingen anledning att ens samtala med dem.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate