måndag, januari 13, 2020

Oärlighet i smått och stort!

När vi åkte till Kungsör igår så blev det extrakontroll av biljetterna. En hazarkille åkte dit ,han hade ingen biljett. De tog hans id och registrerade honom för ett straffföreläggande på 1200 kronor. Jag talade med två olika personal på SJ vilka bägge sa att de har just den sortens killar för jämnan som åkte utan biljett, kan sägas att just den här killen bara flinade åt tågvärden. Vad händer då,frågade jag.Ingenting , därför att de betalar aldrig sin bot och kronofogden kan inte få ut något !
På västkusten har utgått order att inte ens bry sig om dessa gratisåkare. På SL i Stockholm tar de sig in i spärrarna hur lätt som helst och det är sällan kontroller.
När jag så kommer hem och ska byta tåg i Skärmarbrink så är vi ca 6-7 personer på perrongen. De andra är unga män från annat land och samtliga röker på perrongen trots förbud.
Sedan flera år har jag märkt att invandrarnas barn ej har hjälm på sig när de är ute och cyklar här i området.
Så här ser det ut numera i vårt samhälle,de lagar som stiftas tycks inte existera för vissa. Många av de som inte talar svenska vet inte ens vad som gäller.
Just i den här gruppen av boende i vårt land är ju också de som myglar med personuppgifter och grundlurar myndigheterna på bidrag. Det är inte ovanligt att en enda person har 6-7 olika ID.
När man kollar diverse domar över bedrägerier mot allt från åldervård till telefonbedrägerier så ser man ofta mängder med utländska namn.
Alla de från andra länder som sliter i olika yrken blir lidande pga av denna grupp hänsynslösa människor och deras framfart. Ofta är det hårt arbetande invandrare som får sina bilar brända.
Det är ett land som vuxit fram med så många mord och sprängningar ,mygel,rån,knark osv så man kan verkligen påstå att den förda politiken har totalt kapsejsat.
Inatt sprängdes stora bomber både i Uppsala och Stockholm med betydande skador. Vi har ett stressat folk nu ,barn blir mer o mer rädda när det smäller där de bor.
https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-explosion-pa-ostermalm/
I Sverige finns nu mängder med folk som inte myndigheterna ens vet vilka de är. Sverige har delat ut ett nummer till dem utan att ha koll.
Sverige fortsätter i hög takt att släppa in folk utan att tänka på vad som händer i samhället. Krisen inom så många områden har ju skapats på detta sätt.
ATT man kan vara så dum så man inte inser att de extra miljoner människor man nu har också belastar sjukvården, socialvården ,skolorna m.m.
ATT man kan vara så dum att man inte inser att de kriminellas antal ökar år efter år och belastar hela samhället.Allt från häkten till domstolar.Fyller fängelserna totalt men att man inte byggt fler pga av oförmåga från Morgan Johansson.
Vi har en regering (jöken) vilken är en sjuk samling vilken aldrig borde ha fått se dagens ljus.
Politiken fullkomligt driver väljarna in i SD:s famn och fort går det sedan några år.
SER ni inte detta? Nej, ni bara kör på som om inget har hänt.
Mest konstigt i mina ögon är att ca 25 % av väljarna fortfarande stödjer socialdemokraterna. Hur dessa tänker är och förblir en gåta för mig.
Ser de inte hur vårt Sverige ser ut nu?  Har de redan accepterat all kriminalitet som normalt? Gillar de allt fusk som kostar oss skattebetalare miljarder varje år? Att rösta på partier vilka sitter med tom hand och är utan lösningar förefaller ju på gränsen till att vara mindre vetande!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate