torsdag, januari 30, 2020

Pensionärskollektivet Folket i Bild/Kulturfront

För en gångs skull gick jag in på Folket i Bilds sidor. Inget överraskande innehåll precis. Sedan börjar jag kolla styrelsen och ombuden, snacka om ett pensionärskollektiv.
 Jag var ju själv kontaktman bla i Malmö och jag känner ju igen så många från 70-talet.Ingen föryngring där inte.När dessa gamla kolar av så kommer nog tidningen att få läggas ner. Myrdal är ju tex 92 år! 
Jag minns att väldigt många inom denna rörelse hyllade Pol-Pot, det var inte bara Myrdal. Jag avgick ju från den centrala styrelsen och vi la ner hela avdelningen i Malmö just tack vare att FiB inte tog avstånd från de röda Khmererna! En skamfläck!
Leninpriset är ju en skapelse där både Myrdal och Lasse Diding  står för fiolerna. Bägge är Fibbare!
När vi la ner SKP (Maoisterna) så tog vi ett slutdokument där vi förklarade att Lenin och Maos politik bara ledde till ännu större förtryck och massmord. Att instifta ett pris samt ta emot detta pris visar ju bara hur illa ställt det är med kunskaperna om folkmorden. Men dessa som fortsätter att idissla sin propaganda för kommunismen är oförbätterliga.  Myrdal uttalar sig att han ångrar igenting. Självkritik har ju aldrig varit hans starka sida. Så han fortsätter att anse att Stalin handlade rätt på bla 30-talet och de vidriga rättegångarna. Hans försvar av massakern på Himmelska Fridens torg i Beijing är ju också välkänt.
Pensionärerena hade möte förra veckan på ABF i Stockholm med just Myrdal som talare. Dessa människor hamnar inte långt från gamla nostalgiska nationalsocialister och sin drömmande blick när de ser en bild av Hitler.Kommunister med sin vurm för Stalin och den ohyggliga politik Sovjet stod för, får också något drömmande i blicken när "lillefar" syns på bild.
En del lär sig aldrig! De tror sig vara "principfasta" till skillnad mot oss andra. Det är ju rena rama dårskapen!






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate