söndag, juni 09, 2019

Man får inte plåga djur men med människor går det bra!

Nu är det 2019 och det har gått några år sedan 2015 och den förödande politiken där man faktiskt bjöd in unga killar och några få tjejer från andra länder att komma hit.
Talen avlöste varandra i godhet och tårarna rann. Men någon tanke på hur framtiden skulle te sig för dessa unga hade man inte, man bara körde på tills man kom på att man måste stoppa det hela.Och då grät Romson !
Trixandet med dessa unga är ju förfärligt att se,det hade varit bättre med raka besked från början.Antingen ett klart nej eller ett ja!
Jag föreslog tidigt att regeringen vilken hade bjudit in de unga också skulle ta sitt ansvar men det orkade de inte med utan trixade till ytterligare en ny halvdan lag, den sk gymnasielagen! Ett missfoster rent juridiskt!
Att några unga män av Afghanskt ursprung komna från Iran ramlade ner i knark och brott fick vissa att stämpla alla Afghaner som undermåliga individer på samma sätt som nationalsocialister stämplar andra som undermåliga var bara så sorgligt att behöva uppleva. Där hat går in går också vettet ut!
Svd har en klok ledare idag signerad av Tove L ,läs den här:https://www.svd.se/trodde-du-att-2015-var-over
Sverige plågar dessa unga på ett sätt som måste strida mot alla konventioner som finns från FN och EU! Hur kan detta få fortgå?
Migrationsverket framstår som en apparat värdig Hitlertyskland!
Ett antal forskare har tittat på lagen och det som händer :https://www.svd.se/riv-upp-den-djupt-orattvisa-gymnasielagen

Det är så lågt det som sker och politiker från de partier vilka står bakom allt det här är fega och otroligt lögnaktiga. De framställer sig i alla sammanhang som de "goda" mot de onda men i Orwellskt språk så betyder "god" något helt annat. Trots detta lyckas man lura stora delar av väljarkåren vilka inte ifrågasätter de ledande politikernas handlingar.(Tex statsministern)
Vi har en annan minister ,Morgan Johansson, vilken också ljuger bra inför alla kameror och mikrofoner!
OM man ska sluta och plåga alla dessa unga så ska man i vår riksdag ställa sig upp och säga orden att alla dessa unga ska få vara kvar och få medborgarskap. Nu har man under dessa år skickat tillbaka unga till Kabul och det kan man inte få ogjort utan man får ta skammen. Ofta var dessa unga av Afghanskt ursprung  uppvuxna i Iran och hade aldrig satt sin fot i Afghanistan! Hur f-n kan Sverige begå sådana otäcka utvisningar?
Jag är för en politik med ordning och reda i allt, även i immigrationsärenden. Det är bättre för alla med klara regler!
Jag vill inte stoppa rätten till asyl och invandring därför att det skulle strida mot de mänskliga rättigheterna. MEN vi kan vara utan de lycksökare vilka kom under 2015 samt de kriminella vilka tog chansen när Sveriges politiker betedde sig så felaktigt.
OCH varför prioriterade man män istället för kvinnor och barn?
Ett land kan inte ha ett direktspår rakt in i landet , nog borde politikerna ha lärt sig något av vad som hände eller??




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate