tisdag, juni 25, 2019

Att utbildas till nazistiska värderingar!

https://israelbehindthenews.com/beltald-for-att-doda-inspirerad-av-unrwa/18706/?fbclid=IwAR3B9-hAZS90JrgzHLzZ3SUa8Y-RJqyPmew-VcXb--B36ygZeZXAPbWUGv4

I Hitlers nationalsocialistiska skolor fick barnen lära sig att judar var sämre än råttor och att de inte hade någon plats i samhället. Skadedjur skulle utrotas.
I Ghaza och i övriga områden styrda av nutidens efterföljare till nazismen pågår sedan många år indoktrineringen av barnen i hat!
Jag har träffat åtskilliga från denna arabiska gruppering nere i Malmö och mer hatfyllda och negativa människor har jag aldrig träffat. Om man från början hade följt dåvarande FN:s system vad gäller Israel och omgivningen hade de idag kunnat levt i välmåga men den chansen togs ej utan man proklamerade kriget som sitt vapen.
Än idag spenderas det mesta av den penninghjälp de får från bla EU på vapen och att bygga tunnlar för att ta sig in i Israel för att begå terrorbrott mot befolkningen.
Terrorbrott som belönas om de avlider. Familjerna får pension som belöning!
Hela det sk palestinska samhället är sjukt från början till slut och man kan hoppas på att en inre revolt mot styret skall komma.
Hamas är ju en rörelse snarlik SS i det gamla Tyskland! Greppet om befolkningen är ju mycket hårt och dödsstraffen har varit som spön i backen.
Att skicka unga män i döden vid gränsen är ju vardagsmat för dessa korrupta ledare. Bli "martyr" för Hamas och du hamnar i paradiset! Hur man än idag kan lura unga med något sådant strunt är ju en gåta?
Islam som lära i Hamas hand blir ju bara ett enda stort lurendrejeri!
Ordet martyr är så missbrukat av dessa extrema rörelser.
Jag behöver bara se deras begravningar av dessa sk martyrer för att rysa av obehag, de har absolut ingen värdighet inför de döda.Allt är bara propaganda exakt såsom den tyska nazismen använde sina döda!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate