tisdag, juni 11, 2019

Malmöpolisens tröst till oss!

Sitter och ser Malmöpolisens presskonferans där de återkommer till att skjutningarna har avtagit i jämförelse med 2018!
Osv!
Jag förstår att de vill försöka lugna ner Malmöborna och upprepar också att alla kan vara trygga i staden.
Ja, vad ska de säga!
Men faktum är att det här är egentligen inte en helt polisiär sak utan den är politisk vilket jag har sagt i över 25 år.
DET är politiken som har skapat dessa områden där kriminaliteten har vuxit i alla år. Dessvärre finns de ju över hela landet nu.
Senast i morse så rapporterade Ekot att i dessa områden runt om i landet fortsätter skolorna att misslyckas med att elever kan gå vidare till gymnasiet pga av dåliga betyg.
I så gott som samtliga områden är det en förfärande utveckling med detta vilket i sin tur också genererar kriminalitet.
Allting hänger ihop, hög invandring har över hela jorden alltid ökat kriminaliteten och maffia verksamhet. Gör man dessutom som Sverige att låta klumpa ihop invandrare på samma områden , ja då får man ett samhälle med stora skillnader.
I Ronna i Södertälje röstade ca 12 % i senaste valet och detta säger ju en del om hur de lever där!
I parabolsamhällena är de inte delaktiga i vårt land. De vet inte mycket om hur vi lever eller vad vi anser .De vet inte ens om en så enkel lagstiftning som att barn ska ha hjälm när de cyklar. Eller så bryr de sig ej.
En rättmätig fråga man kan ställa sig är hur dessa föräldrar har uppsikt över sina barn? Låter de med berett mod särskilt pojkar bli kriminella eller hur resonerar de?
Dessa samhällen blir som en elak smitta som aldrig försvinner. När några skjuts eller hamnar i fängelse så kan det lugna ner sig ett tag men sen blossar det upp igen. OCH då får vi höra samma lugnande besked från polisen!
Vad jag har saknat i alla år är ju en nykter analys från olika politiker över läget i landet samt att man faktiskt gör självkritik över tidigare fattade beslut. Men ack nej, sådant existerar inte i vårt land, de är rädda för att tappa ansiktet!
Tvärtom fortsätter man på den inslagna politiken såsom alla "godhetsknarkare" gör.
Med andra ord så kan man bara sitta som en åskådare och titta på och inse att Sverige kommer att vara en plats där kriminella tar mer och mer plats i våra liv.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate