måndag, juni 24, 2019

Facebook-fängelset!

Förre presidenten i Tjeckien, Vaclav Havel blev under kommunistregimen fängslad åtskilliga gånger och satt i fängelse i åratal. Varför? Jo, han skrev texter och talade om vad han ansåg om regimen. Regimen jagade alltid de som talade sanning eller skrev satir! På samma sätt som vänsterns idioter jagar och anmäler inlägg på Facebook. Censur sitter präglat i hjärnan hos vänstern! Nu är det Ganman som sitter i Facebook-fängelset , nästa gång kanske det är du?
Själv har jag haft korta straff men de har åtskilliga gånger bara gått in och tagit bort inlägg.När jag sedan har överklagat så säger de att de ska titta på inlägget igen.Sen har det varken sagts bu eller bä! Inläggen är borta!
I Sverige har man också börjat fälla fängelsedomar mot äldre personer som i just Facebook har skrivit något kryddat. De har ofta åsikter om dagens invandring. Senaste domen var mot en 73-års man vilken fick tre månaders fängelse- anmäld av en gubbe som skummar igenom allt som skrivs sen anmäler han till polisen.
Det var väl på samma sätt Vaclav Havel åkte in!
Numera räcker det inte med att brunsmeta folk och stänga av dem från Facebook, nu ska de in i finkan också.
En sak är säker, i vårt land har yttrande och tryckfriheten börjat på att sitta snålt åt.
Att vänstermupparna är drivande är ju inte märkligt,de övar inför den drömda makten ! Det var ju sådana individer som gick med i partiet tex i DDR och blev duktiga angivare.
Gör ett besök på STASI-museum i Berlin så ska du få se hur många angivare de hade mot slutet.
Att vänstern har tradition med detta vet ju varenda en som dels kanske själv varit organiserad inom vänstern samt dels de som läst de olika partiernas historia.
Dessa människor är obildbara! Dessa människor vill inte ta till sig hur socialismen fungerar i praktiken. Dessa människor vill fortsätta att leva i en drömvärld där allt är rosa och rött!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate