måndag, februari 28, 2011

Kadaffikramare!

"http://www.dn.se/nyheter/varlden/hugo-chavez-stottar-gaddafi-


När ryktet spreds om att Muammar Khaddafi hade lämnat Libyen var det ingen slump att just Venezuela pekades ut som tillflyktsort. Den radikala vänstern i Latinamerika, med Hugo Chavez i spetsen, stödjer den libyske ledaren."


Vänstern har alltid hållit sig med "kamrater" av det skummaste slaget. Fortfarande ser man människor i vårt land som bär Che-märken och kläder med hans bild. I vänsterns 1 maj demonstrationer finns det fullt med Che-flaggor trots att denne man var en mördare.
Hans politik gick ut på att man skulle skramla ihop "revoluzzer" av alla slag samt invadera andra länder för att "befria" dem. Ungefär samma åsikter som Hitler hade.


Vänstern i vårt land hyllar Hugo Chavez medan de allra flesta inser att den mannen är samma slag av kommunist som Castro. Jag minns när Sovjet invaderade Tjeckoslovakien och större delen av den ungdomliga vänstern tog avstånd från detta då ställde sig Castro upp och försvarade Sovjetblocket med hull och hår.


Nu försvarar Castro och Chavez Libyens slaktare Kadaffi! Var står den svenska vänstern? 

2 kommentarer:

Jerry sa...

Var är alla fredsvänner (vänstervridna) som visade sitt vrede mot USA när de engagerat sig med Afghanistan och Irak diktatoriska styre.

Varför hörs ni inte nu?
Varför är knäpptysta angående den socialistiska DEMOKRATISKA Kuba?

När Sovjet gick in i Afghanistan eller när Ryssar tvingar tjetjener att förbli en del av Ryssland, vad är det för kritik man hör då från er?

För vänstervridna handlar det enbart om ett blint hat mot USA och en pippi för socialistiska och antisemitiska länder.

Varje gång när "socialistiska demokratier" begår brott, så skyller ni alltid på att det är USA:s eller Israel:s fel.

Hogrelius sa...

På en punkt vill jag rätta dig. Jag var med i SKP en gång i tiden. Vi var med och bildade SAK dvs Afghanistankomitterna. Samlade in mycket pengar själv till motståndet mot sovjet. Blev angripen av ledande vpk:are som kallade mig nazze. Det var deras ruttna syn och uppslutning på Sovjets politik. I övrigt så säger jag just det som behöver sägas i min blogg om vad "vänstern" står för!
Uppslutning på diktaturens sida när det gäller. I Sverige hindrar de andra från att få säga sin mening med hjälp av hot och våld!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate