lördag, februari 26, 2011

Männens rätt till kvinnor oavsett ålder!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/barns-ratt-till-skydd-urholkas_5970609.svd

Svensk sk "rättvisa" har återigen visat att den varken följer internationella lagar eller FN:s barnkonvention. Målet i Malmö mot männen från Rosengård som våldtog och utnyttjade en fjorton år gammal flicka blev till slut ett fiasko för all form av rättvisa.
Frågan är om svensk rättvisa duckar för att de flesta av männen var av romsk härkomst  ? I så fall kan man undra om denna form av omvänd rasism praktiseras ofta i rättsväsendet. Hur skulle detta mål ha dömts om man flyttat det till annan plats än Malmö? Finns det en hotbild med mot rätten? Vi vet ju att dessa män har hotat både poliser ,advokater och domare tidigare på det grövsta!

En annan aspekt som jag tidigare har påpekat det är ju svineriet från dessa män. De står ju praktiskt taget i kö för att våldföra sig på flickan, hur är de beskaffade som människor egentligen? Sådant här läser man mest från världskrigen och de rullande bordellerna för soldaterna.

Jag skulle verkligen inte vilja ha en sådan här man som arbetskamrat, de värderingar de uppvisat är ju rena avgrunden!
Det kanske finns en förklaring till att ca 90 % av de romska männen inte har arbete nere i Malmö?

 Att överhuvudtaget beröra att vissa individer är så förstörda som människor så de inte "platsar" i vårt moderna samhälle är ju "förbjuden" mark att beträda. Fakta har förvandlats till något fult och ska helst döljas. Många myndigheter följer denna linje särskilt BRÅ med sin undfallenhetslinje. De har alltid de mest fantastiska förklaringar över all brottslig verksamhet som sker. Visst kan man i alla samhällen förklara brott med fattigdom men ofta är de värsta brottslingarna inte fattiga alls. (Möjligen fattiga i sitt psyke)
Männen i Rosengård i det  här fallet med den fjortonåriga flickan är äckel och inget annat och de borde in i fängelset !
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vad-ar-en-trasig-14-arig-flicka-vard_5967505.svd

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate