måndag, februari 14, 2011

Jag har en stor önskan!

Jag önskar av hela mitt hjärta denna alla hjärtans dag,  att Irans folk må få sin frihet från dessa män i långa skägg som förpestar tillvaron för alla.

Dessa satans fantaster som hänger, stenar och lemlästar folket för saker som regimen inte ska  lägga sig i.
Hoppas de känner sig rädda inför vad de har sett från Egypten  men jag tror inte att folket i Iran kan slå sig fria utan vapen i hand.
Det bästa som kunde hända vore ju om Irans militär gick över till folket !

Att ett folk så kan hamna i galen tunna kunde man ju inte ana när Shahen störtades  , tyvärr var vi många som trodde gott om dessa präster. Vi trodde i vår enfald att de var lika våra präster och ville gott.
Islam är en stor religion räknat i antalet utövare men Islam har också betytt att herrarna har kunnat förslava folken med hjälp av religionen. Vi känner ju igen mönstret från vår egen religion och hur våra herrar använde sig av denna för att  få folk att lyda blint.
Religionen har alltid använts av ondskefulla härskare som ett vapen, tyvärr. Då använder man sig alltid av gamla testamentet (Judarnas bibel) och dess hårdhet. Straff genomlyser texterna till skillnad mot det som Jesus predikade.
Koranen bygger mest på gamla testamentet och ytterst lite över Jesus lära även om de anser att han var en av de stora profeterna. 
 
PS Det här kom just upp i Svd: En självmordsbombare attackerade en butiksgalleria i centrala Kabul på måndagen. Attentatsmannen sprängde sig sedan han stoppats vid entrén. Två vakter dödades och minst två andra människor skadades.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate