lördag, februari 19, 2011

Stulna pengar!

I de fattiga länderna världen över sitter de värsta tjuvarna och roffar åt sig ofantliga summor pengar vilka de sätter in på bankerna i bla Europa.

Sverige och andra länder betalar ofta understöd till dessa länder (SIDA) vilket möjliggör tjuvarnas stölder direkt från statskassan.
Eller att man kan använda pengar ur statskassan till  krig i andra länder såsom Cuba gjorde under de år Palme och den socialdemokratiska regeringen gödde Castro !( Krig i Afrika)

Varför i hela fridens namn ska vi betala bistånd till länder som är ickedemokratiska och där vi inte har ett dugg insyn i hur statsförvaltning och regim handhar budgeten?

Två av tjuvarna på bilden har tillhört den sk socialist-internationalen !
http://sv.wikipedia.org/wiki/Socialistinternationalen

Egypten med Mubarak har under de här veckorna uteslutits men tidigare har alltså sveriges sossar frotterat sig med detta tjuvparti. Ingen har någonsin tydligen funderat över om man ska ha med diktaturer eller ej.

Milosevic var under många år också omhuldad men han var en katastrof för Jugoslavien från början till slut. Tack vare honom och hans galna idéer om ett storserbien och hatet mot Kosovos befolkning så störtades landet i ett förödande krig.
När man började avskeda albansktalande människor i Kosovo och tillsätta serber på alla viktiga poster så började  man förstå att Milosevic gick på konfrontation.

Nu dyker denne Milosevic upp på listan med försnillade pengar vilka har funnits på utländska banker och det förvånar mig inte.

Historien kommer att döma dem som de tjuvar de var och är! Att stjäla från fattiga är vedervärdigt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate