onsdag, juli 07, 2010

Sven Otto Littorins avgång!

Jag högaktar Littorins val att avgå och förstår hur han känner sig. Pressen i Sverige , särskilt kvällspressen är gamar. De kan vandra över lik bara för att få en story att trycka.
Dagens journalister är inte ett dugg bättre än andra huliganer i vårt samhälle. Egotrippade individer vilka bara ser till sina egna behov. Psykopatiska drag börjar framträda på allt för många i vårt samhälle.
När man hörde Littorins berättelse hur gamarna ringer till hans barn med idiotiska frågor så inser man att denna kår har passerat gränsen för det vedertagna .
Dåliga journalister vilka inte duger till undersökande allvarliga reportage. Det de borde ägna sin tid åt.

Rotandet i människors privatliv från tidningar och dessvärre även statsapparaten tas inte på allvar utan allt slutar i en axelryckning.

Jag har som 18-åring råkat ut för pressens lögner en gång med huvudrubriker från en journalist utan heder. Vad jag än försökte säga så "försvann" det och hans falska story levde kvar.
En minister som Littorin går man ännu hårdare på och när han då och då har mått dåligt  så har man grillat honom än värre. Pressen uppvisar en obarmhärtighet som är mycket trist och avskyvärd.
Personligen slutade jag gynna all kvällspress för över 15 år sedan.

Bojkotta slaskpressen!
http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/littorin-pallade-inte-ett-extremt-tryck_4962711.svd

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate