tisdag, juli 13, 2010

Att täcka sitt ansikte......

"Enligt lagen om förbud mot maskering i vissa fall[1], gäller förbud för deltagare i demonstration att helt eller delvis täcka ansiktet på ett sätt som försvårar identifikation. Detta förbud gäller endast om det förekommer störningar av den allmänna ordningen vid demonstrationer, eller om det finns en omedelbar fara för sådana störningar. Förbudet gäller inte den som täcker ansiktet av religiösa skäl. Det gäller inte heller i den utsträckning deltagare (med stöd av 2 kap. 11 a § ordningslagen) fått tillstånd att helt eller delvis täcka ansiktet."


Snacka om uddlös lag, hur f-n kan man skriva ihop sådan smörja ?
Om jag går ut i en demonstration så tar jag på mig en burka eller liknande då kan inte polisen kräva att se vem jag är. Då hävdar jag bara religionsfriheten.

Visst sjutton , jag är ju man och då kan man inte ha burka. Det är bara kvinnor som påtvingas denna.
Tänk efter, varför ska kvinnor  tvingas av manssamhället till denna förnedring. Männen i dessa muslimska kretsar behöver aldrig dölja sig. De kan gå och bada på närmaste badstrand iförda vanliga badbyxor medan deras kvinnor i bästa fall får sitta på stranden och titta på. Tänk efter hur det ska vara bakom alla dessa byltiga kläder när det är så här varmt !

Ute i Europa tar politikerna kamp mot dessa kvinnoförtryckande seder men ofta går vänstern emot så som jag såg från Frankrike idag.
De har blivit förkämpar för "religonsfrihet" !  Lika väl som vi lagstiftar mot kvinnlig omskärelse så bör man lagstifta mot ett så uppenbart förtryck vilket bara drabbar kvinnor.

Vi har också haft en massa dumheter för kvinnor i vårt land tidigare men äntligen börjar vi skönja jämlikhet mellan könen. Vi ska inte låta div. efterblivna folk diktera villkoren här i landet!
Kommer man hit så får man i det offentliga livet rätta sig efter våra seder. Vad de sedan gör privat i hemmet är deras egen sak.
Religionen är en privatsak!

Marxister hävdade tidigare att religionen är ett opium för folket , nu är det de borgerliga partierna ute i Europa som för kampen mot vidskepelse. Slöja och burka är vidskepelse likaväl som om någon sätter nålar i en docka för att skada en annan människa!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate